Gemeente Amsterdam

Bewoners uit de Da Costabuurt werken mee aan behoefteonderzoek

In opdracht van stichting DOCK en de bewonersgroep Costa & Co hebben drie studenten Culturele en Maatschappelijke Vorming een behoefteonderzoek opgezet in de Da Costabuurt. Op donderdag 13 juni a.s. nodigen zij vanaf 17.00u alle bewoners die daaraan hebben meegewerkt uit, om de presentatie over de uitkomsten van het onderzoek bij te wonen.

In het behoefteonderzoek stond de vraag centraal, wat de behoeften aan activiteiten in de Da Costabuurt richting de buurtkamer zijn. De buurtkamer, gelegen aan het Da Costaplein, is een gemeenschappelijke activiteitenruimte die door het Stadsdeel Oud-West ter beschikking is gesteld. Een aantal dames, genaamd 'Costa & Co' zetten zich met veel enthousiasme en vrijwilligheid in om activiteiten voor de gehele buurt aan te bieden.

Na een flinke verbouwing de afgelopen maanden, is de ruimte nu nog geschikter en toepasbaar voor diverse activiteiten. Het behoefteonderzoek levert een belangrijke bijdrage aan de toekomstige invulling van de buurtkamer.

De presentatie
De presentatie is bedoeld voor de mensen die meegewerkt hebben aan het onderzoek, maar natuurlijk zijn overige geïnteresseerden ook welkom. Dit alles zal plaatsvinden in de buurtkamer op donderdag 13 juni aan het Da Costaplein nr. 12. Aanvang om 17.00u met een hapje en een drankje. Het zal een boeiende en aangeklede presentatie worden, met onder andere live muziek, kinderactiviteiten en natuurlijk de resultaten van het onderzoek.

^


-

© gemeente Amsterdam - 6-06-2002

Deel: ' Bewoners uit Da Costabuurt werken aan behoefteonderzoek '
Lees ook