Gemeente Tilburg

Nummer 09715GO

Datum 17 december 2009

Herinrichting Kapitein Rondairestraat Aannemer start dinsdag 2 maart met werkzaamheden In mei van dit jaar organiseerde de gemeente Tilburg een informatiebijeenkomst voor bewoners over de herinrichting van de Kapitein Rondairestraat. Volgens de toen beschikbare planning zouden de werkzaamheden in het najaar van 2009 starten. Door vertraging bij de voorbereiding van de saneringswerkzaamheden is dat helaas niet gehaald.

Nieuwe planning De werkzaamheden zijn inmiddels aanbesteed. Aannemersbedrijf Rasenberg start dinsdag Bezoekadres 2 maart 2010 met het werk. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden ongeveer Stadhuisplein 130 drie maanden. Postadres Inhoud werkzaamheden Postbus 90157 De werkzaamheden bevatten: 5000 LL Tilburg - het herinrichten van de Kapitein Rondairestraat; - het saneren van een bodem ter hoogte van Kapitein Rondairestraat 17 en Kapitein Doorkiesnummer Nemostraat 35; 013 542 87 45 - het herinrichten van een deel van de Kapitein Nemostraat (het weggedeelte voor De Faxnummer Bruin Techniek, gelegen tussen de Jules Verneweg en Kapitein Rondairestraat).

Ongeveer twee weken voor de start van de werkzaamheden ontvangt u opnieuw een bewonersbrief van de gemeente. In die brief ontvangt u meer informatie over praktische zaken, zoals de bereikbaarheid van uw bedrijf en/of woning en het ophalen van het afval tijdens de werkzaamheden. Over de bereikbaarheid kunt u voorafgaand aan de werkzaamheden tot afspraken komen met de uitvoerder van de aannemer en met de toezichthouder van de gemeente. Hun telefoonnummers worden ook opgenomen in die bewonersbrief.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bewonersbrieven gemeente Tilburg, 18-12-2009 '
Lees ook