Betuweroute Internet site

Bezoek Prins van Oranje en Maxima Zorreguieta aan Betuweroute 27 Augustus 2001

(Bron: ANP)

Arnhem - Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en mevrouw Maxima Zorreguieta brengen woensdag 19 september een bezoek aan de provincie Gelderland.
Het is het vijfde in de reeks kennismakingsbezoeken die het paar dit najaar aflegt aan de provincies en de vier grote steden.

Zij worden in het Provinciehuis ontvangen door de Commissaris van de Koningin en de leden van Gedeputeerde Staten. Vervolgens bezoeken zij de Eusebiuskerk, waar een deel van de kunsttentoonstelling Sonsbeek 9 staat opgesteld. In Zevenaar bezichtigt het paar een deel van de Betuweroute in aanbouw. Om 15.00 uur arriveert het paar in Zevenaar, voor een bezichtiging van de tunnel in aanbouw van de Betuweroute. In het voorlichtingscentrum spreken zij met bouwers en omwonenden. Tot slot bezoeken de Prins en mevrouw Zorreguieta het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek.

Voor meer informatie over de Betuweroute in Zevenaar kunt u terecht bij: Inge Bruggink, Projectvoorlichter Betuweroute Zevenaar, tel.: 0316 - 58 24 13 / 06 - 29 59 82 83

Zoekwoorden:

Deel: ' Bezoek Willem-Alexander en Maxima aan Betuweroute '
Lees ook