BI-Kring en Deputy IT tekenen samenwerkingsovereenkomst

Deputy IT en BI-Kring sluiten samenwerkingsovereenkomst om wederzijds van elkaars BI kennis en netwerk te profiteren

AMSTERDAM, 20050921 -- Deputy IT, gespecialiseerd in Management Informatie (BI) en Open Source software oplossingen en leverancier van onder andere het Canadese product Databeacon, en de BI-Kring, dé BI-community waar BI-pioniers en geïnteresseerden uit onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en waar gezamenlijk wordt gewerkt aan de (verdere) kennisopbouw en ­verspreiding hebben vandaag aangekondigd een samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten.


"Met behulp van de community, de evenementen en de website van BI-Kring vergroten wij onze exposure naar onze doelgroep. Daarnaast biedt de BI-Kring ons perfecte mogelijkheden om onze ervaring op het gebied van Business Intelligence te delen met geïnteresseerde partijen." zegt Marieke Weenink, marketing assistant bij Deputy IT. "Daarnaast bieden de contacten en leden van de community binnen de onderwijs gemeenschap een goede ingang om onze business intelligence software aan de onderwijs instellingen aan te bieden. Wij zien de noodzaak van het aanbieden van goed onderwijsmateriaal en bieden bijvoorbeeld de analyse en rapportage software van Databeacon tegen een zeer geringe vergoeding aan."

Sam Geurts, Voorzitter van de Stichting Kennisplatform BI, bekend in de markt als 'BI-Kring': "De ervaring op het gebied van Business Intelligence van Deputy IT helpt ons als BI Community verder. Zij zijn bereid de kennis die zij hebben opgedaan in diverse projecten te delen met andere BI Professionals. Hiermee ondersteunen ze het gedachtegoed van BI-Kring: soms haal je wat, soms breng je wat, een ruilverhouding om het vakgebied op een hoger peil te brengen."

Over Business Intelligence Kring:

De BI-Kring, de Business Intelligence Community van Nederland, is een netwerk van BI professionals uit onderwijs en bedrijfsleven. Het doel is om het vakgebied Business en Competitive Intelligence op een hoger peil te brengen, door kennis te ontwikkelen & delen. De wijze waarop de BI-Kring dit bereikt is uniek: wij zijn de enige Business Intelligence Community in Nederland waar bedrijfsleven en Hoger- en Universitair onderwijs elkaar ontmoeten tijdens seminars en op www.BI-Kring.nl, het portaal dat door 10.000 professionals per maand bezocht wordt.

Kijk voor meer informatie op www.BI-Kring.nl

Over Deputy IT:
Deputy IT is een consultancy bedrijf met brede ervaring in project management en software implementatie. De aandachtsgebieden zijn Business Intelligence en Reporting, website ontwikkeling en onderhoud en open source software selectie, implementatie en migratie.

Voor meer informatie over Deputy IT, Databeacon of het gebruik van Databeacon software binnen uw onderwijsinstelling kunt u contact opnemen met info@deputyit.com of via:

Deputy IT
Postbus 94473
1090 GL Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 20 - 46 30 290
Fax: +31 (0) 20 - 46 31 654
www.deputyit.com

Deel: ' BI-Kring en Deputy IT tekenen samenwerkingsovereenkomst '
Lees ook