Gemeente Utrecht

Bibliotheekbus wijzigt openingstijden in Leidsche Rijn Bibliotheekbus wijzigt openingstijden in Leidsche Rijn 23-08-01 Met ingang van 10 september staat de Jeugdboekenbus van de Gemeentebibliotheek Utrecht elke woensdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur op de bekende standplaats Skageraklaan bij het speelplein tegenover de (voormalige) basisscholen Parckwijck, Achtbaan en de Boomgaard.

De eerste week na de schoolvakantie, van 3 tot en met 7 september, gelden nog de oude openingstijden namelijk maandagavond van 18.00 - 20.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur.

De Gemeentebibliotheek verwacht dat op de vrije woensdagmiddag meer kinderen naar de Jeugdboekenbus zullen komen dan op de maandagavond en vrijdagmiddag.

Sinds april 2000 kunnen kinderen van de basisschool wonend in Leidsche Rijn gebruik maken van de voorzieningen van de Bibliotheekbus. Hoewel het aantal inwoners groeit neemt het gebruik op maandagavond en vrijdagmiddag niet drastisch toe. Mede op grond van wensen van gebruikers heeft de bibliotheek besloten tot alleen openstelling van de Bus op woensdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur.

Zolang er geen voorzieningen in de wijk zelf zijn zal de Bibliotheekbus blijven rijden voor de jeugd in Leidsche Rijn.

Om gebruik te kunnen maken van de Bibliotheekbus hebben de kinderen een pasje nodig. Bij inschrijving is zowel een persoons- als een adreslegitimatie noodzakelijk. Het lidmaatschap is gratis.Dhr. Debipersad

Tel. 030-2861930

laatste update:24 augustus 2001

Deel: ' Bibliotheekbus wijzigt openingstijden in Leidsche Rijn '
Lees ook