BIG5 BV

BIG5 en NewLevel.nl sluiten samenwerkingsverband

Big5 en newlevel.nl sluiten samenwerkingsverband voor .net trainingen

en consultancy

Hilversum/Hedel, 26 juni 2002- Het Hilversumse
ICT-organisatieadviesbureau BIG5 heeft woensdag 20 juni jongstleden een samenwerkingsverband gesloten met het opleidingsinstituut voor IT professionals NewLevel.nl educenter te Hedel. Met deze samenwerkingovereenkomst is het voor NewLevel mogelijk geworden om een volledige cursusaanbod van Microsoft op het gebied van .NET aan te bieden.

Hoewel het .NET platform nog niet lang geleden is gelanceerd, heeft BIG5 al verschillende, volledig op .NET gebaseerde oplossingen ontwikkeld en opgeleverd. De trainers van BIG5 zijn niet alleen Microsoft gecertificeerd, maar hebben bovendien veel praktijkervaring met deze technologie opgedaan. De trainingen die worden aangeboden bestrijken, net als het .NET platform, een breed gebied: zowel programmeertrainingen voor beginnende developers als geavanceerde trainingen waaronder XML WebServices en serverproducten zoals BizTalkServer en SharePointPortal Server.

Om een hoog rendement van trainingen te garanderen hebben BIG5 en NewLevel naast trainingen ook een nieuwe dienst ontwikkeld, het Learning Consultancy Model (LCM). In het Learning Consultancy Model wordt
veel aandacht besteed aan het afstemmen van de opleidingsvraag op de uiteindelijke training. Door het opnemen van verschillende meetpunten tijdens de training moet het rendement meetbaar worden gemaakt.

Over BIG5
BIG5 is een allround ICT-organisatieadviseur en dienstverlener. De professionals van BIG5 hebben hun basis gelegd bij gerenommeerde, internationale organisatieadviesbureaus. BIG5 is leidend in het realiseren van complexe enterprise oplossingen en het leveren van strategische consultancy binnen diverse verticale industrieën waaronder media, financiële dienstverlening, medische sector en de overheid.

Over NewLevel
NewLevel is een goede bekende op het gebied van trainingen aan systeembeheerders (o.a.Microsoft, maar ook Novell en CompTIA trainingen) en heeft een naam opgebouwd als aanbieder van hoogwaardige ICT-trainingen in een prettige omgeving en atmosfeer.

Meer informatie:
BIG5 B.V. Connected eSolutions
Remco Jorna
Engagement Manager

e-mail : remco@big5.nl
Adres: Franciscusweg 233 1216 SG
Hilversum
Telefoon: 035-646 96 19
Fax: 035-646 96 18
Internet: www.big5.nl

28 jun 02 13:45

Deel: ' BIG5 en NewLevel.nl sluiten samenwerkingsverband '
Lees ook