GROEI! Alles over finance op 8 april


Alkmaar, 20150311 -- Banken zijn helaas nog steeds erg voorzichtig met het verlenen van kredieten (68% wordt afgewezen). Gelukkig zijn veel ondernemers niet voor een gat te vangen en vinden zij creatieve oplossingen. Op 8 april organiseren #clubcaas, Kamer van Koophandel, MKB-Nederland Noord-Holland en Provincie Noord-Holland een gratis bijeenkomst waar ondernemers kennis maken met de vele manieren waarop groei en innovatie gefinancierd kunnen worden. Welke financiering, subsidie of vorm van crowdfunding zijn er zoal om verder te groeien? Er zijn tal van alternatieve mogelijkheden voor financiering te vinden.

Tijdens het event zal ondernemer en investeerder Jelle Hoffenaar vertellen hoe hij zijn ondernemingen tot een succes bracht. Hij is oprichter van internetbedrijf Interactie, maar  beter bekend als oprichter van dichtbij.nl. In 2008 nam de Telegraaf Media Groep een belang van 70% in dit bedrijf en in 2012 deed Hoffenaar het bedrijf geheel over aan TMG. Dichtbij is met 4,6 mln. bezoekers per maand marktleider in de lokale online media. Tegenwoordig staat Hoffenaar ook aan de andere kant van de streep als investeerder in bijvoorbeeld Bambuu. Hoffenaar weet als geen ander wat nodig is om tot geslaagde financiering te komen en deelt zijn kennis graag met collega-ondernemers.

Na de presentatie van Hoffenaar is er volop gelegenheid om alle informatie over financiën te verzamelen. Ondernemers kunnen hun vragen stellen aan experts op het gebied van o.a. crowdfunding, bancair krediet, subsidies, belastingen en risicokapitaal. Ga in gesprek met de adviseurs uit de markt of van de overheid en wissel met andere ondernemers van gedachten over hoe je zoal kunt groeien m.b.v. een financiering. Welke financiering, subsidie of vorm van crowdfunding staan er zoal tot je beschikking om verder te groeien?

Programma

19.00 uur inloop

19.15 uur Opening door Jelle Hoffenaar van o.a. Bambuu, dichtbij.nl en webregio

19.45 uur Financieringsmarkt in de nieuwe Graham Bell-zaal

20.00 uur MKBuzz met Jelle Hoffenaar en vele anderen via Google hangout

21.00 uur borrel + netwerken

22.00 uur einde

Iedere bezoeker ontvangt na afloop een handig naslagwerk waarin alles staat over het verkrijgen van een financiering. 

Omdat #clubcaas, Kamer van Koophandel, MKB Noord-Holland en Provincie Noord-Holland dit samen organiseren, is elke ondernemer van harte welkom. Aanmelden: www.clubcaas.nl/groei


Deel: ' Bijeenkomst GROEI! Alles over finance '
Lees ook