Ingezonden persbericht


Bijeenkomsten Praktijkopleiders

Ook dit jaar organiseert het GOC weer een vijftal regionale bijeenkomsten voor praktijkopleiders in de grafimediabranche. Zij worden daar onder meer geïnformeerd over actuele ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Daarnaast staat dit jaar het begeleiden van leerlingen en stagiairs centraal in de workshop 'begeleiden'. De jaarlijkse bijeenkomsten blijken ook steeds weer waardevol omdat ze voor praktijkopleiders de mogelijkheid bieden onderling ervaringen uit te wisselen.

Opleiden in de praktijk voltrekt zich temidden van de dagelijkse werkdruk. Aandacht voor het opleidingsproces komt daarbij nogal eens in het gedrang. Een herkenbaar probleem voor de praktijkopleiders die een cruciale rol spelen bij het begeleiden van leerlingen in de praktijk. Het is daarom noodzakelijk om stil te staan bij opleiden in de praktijk met alle aspecten die daarbij komen kijken. Reden voor het GOC om jaarlijks een informatiebijeenkomst voor praktijkopleiders te organiseren.

De bijeenkomsten duren van 16.00 uur tot 20.00 uur en zijn op de volgende locaties:
1 oktober regio Zuidwest Nederland, Hotel Nieuwerkerk a/d IJssel
2 oktober regio Midden-Nederland, Hotel Vianen 4 oktober regio Noordwest Nederland, Hotel Akersloot 9 oktober regio Zuidoost Nederland, Hotel Eindhoven 11 oktober regio Noordoost Nederland, Hotel Mercure te Zwolle.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden kan tot 7 september via Thea Klein. Tel. (0318) 53 91 67. Aanmelden via onze website www.goc.nl <https://www.goc.nl> is eveneens mogelijk.Deel: ' Bijeenkomsten Praktijkopleiders bij GOC '
Lees ook