Bijna uitverkocht Boom Chicago Theater voor Thijs Lindhout


De 100% Thijs Show over dromen waarmaken voor het eerst in Amsterdam

AMSTERDAM, 20150520 -- Aanstaande dinsdag, 26 mei 2015, staat Thijs Lindhout in het Boom Chicago Theater op de Rozengracht. Deze inspirerende grappenmaker geeft een avondvullend programma vol muziek en verhalen. De naam van zijn programma is De 100% Thijs Show en die is bijna uitverkocht. Normaliter boeken corporate bedrijven Thijs en zijn show, maar nu is deze eenmalig voor het grote publiek te bezoeken in Amsterdam. Een filmploeg van RTL is die avond aanwezig om beelden te schieten voor een nieuw televisieprogramma.

Inspirerende grappenmaker Thijs Lindhout
Thijs Lindhout is het brein achter De 100% Thijs Show. Thijs is 27 jaar oud en ziet zichzelf als inspirator, cabaretier en drummer. Hij legt uit waarom hij De 100% Thijs Show heeft gemaakt: “Ik ben ervan overtuigd dat voor iedereen een droom is weggelegd in het leven. Mijn doel is om je te laten voelen hoe het zou zijn als je je dromen waar zou kunnen maken, maar dit dan op een zo hilarisch mogelijke manier.” Eerder had hij succes in Amersfoort, waar hij speelde voor een uitverkocht Icoon Theater. RTL selecteerde hem hierna voor een nieuw televisieprogramma. Tijdens de show zullen hiervoor opnames worden gemaakt.

Van het bezoeken van goeroes naar een inspirator worden
Veel goeroes beweerden dat het mogelijk is om je leven leuker, gelukkiger en rijker te maken. De afgelopen jaren heeft Thijs Lindhout een zoektocht afgelegd naar zijn eigen dromen en geluk én hij vond ze. Meteen ontstond een drang om hierover te praten. Thijs combineerde zijn passies voor drummen, muziek en cabaret in een theatervorm en De 100% Thijs Show was geboren. Het is een energieke show vol humor en muzikale medleys. “Ja, ook een beetje seks. Soms is een uiterst gênante anekdote over een van mijn sekservaringen de beste manier om een punt te maken.”

Thijs Lindhout:inspirator, cabaretier en drummer die theatershow ‘De 100% Thijs Show’ schreef.
De 100% Thijs Show: theatershow op 26 mei 2015 in Boom Chicago die bijna is uitverkocht.
Meer informatie over Thijs én De 100% Thijs Show is te vinden via: www.dethijsshow.nl


Deel: ' Bijna uitverkocht Boom Chicago Theater voor Thijs Lindhout '
Lees ook