Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mei 2002

Bijna weer 5e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit!

Zaterdag 8 juni zal voor de vijfde keer de Boskoopse Oldtimer Kikkerrit plaatsvinden. Een jubileumrit derhalve. De Kikkerrit is een tourrit voor automobielen met een bouwjaar vóór 1960. De vorige Kikkerritten waren erg geslaagd, met veel verschillende zeldzame Oldtimers en een gezellige sfeer. De ongeveer 125 km lange route start in Hazerswoude, en gaat door het zuidelijk gedeelte van het Groene Hart van Zuid-Holland. Er zal weer een grote en bijzondere verzameling klassieke automobielen aan de start verschijnen.

Programma

Er wordt twee keer gestopt, in Woerden en Schoonhoven bij Hooftman Volvo autobedrijven. Hier kunnen belangstellenden op hun gemak de Oldtimers bewonderen. Bij deze autobedrijven zal het een drukte van belang worden. 's Middags zal er een defilé worden gehouden op het terrein van Connexxion in Boskoop. Hier komen alle Oldtimers langsrijden, en zal er iets over verteld worden.

Belangstelling

De belangstelling voor deze 5e Kikkerrit is wederom groter dan voorgaande jaren. Er hebben zich nog meer mensen met bijzondere automobielen ingeschreven. Ook zijn er veel mensen die de Oldtimers graag willen bewonderen. Dit kan op de onderstaande plaatsen: Bij de start:
van 8.00 tot omstreeks 10.00 uur aan de Loeteweg 4A te Hazerswoude. Bij Hooftman Woerden:
van 11.00 tot 12.00 uur aan de Botnische Golf 15 te Woerden (Industrieterrein Polanen)
Bij Hooftman Schoonhoven:
van 13.00 tot 13.30 uur aan de Bergambachterstraat 5 te Schoonhoven. Over de Markt in Gouda:
vanaf 14.15 uur rijden wij rechts langs het Stadhuis en langs de Waag door het centrum van Gouda.
Bij het defilé in Boskoop:
vanaf 15.30 uur op het terrein van Connexxion aan de Hogeveenseweg in Boskoop.

Route

De Kikkerrit gaat onder andere door de volgende plaatsen, Boskoop, Reeuwijk-dorp, Reeuwijk-brug, Sluipwijk, Hekendorp, Oudewater, Snelrewaard, Woerden, Jaarsveld, Schoonhoven, Gouda (over de Markt), Waddinxveen en het defilé in Boskoop waarna de stoet weer richting de Loeteweg in Hazerswoude-dorp rijdt.

Informatie

Meer informatie is te verkrijgen via tel.nr. 0172-216305, Journalisten en fotografen zijn ook van harte welkom. Voor foto's van voorgaande Kikkerritten of voor meer informatie kunt u via bovenstaand nummer contact opnemen met Carla Rijnbeek. U kunt ook de website bekijken: www.kikkerrit.ontheweb.nl

Deel: ' Bijna weer 5e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit '
Lees ook