Ingezonden persbericht

Persbericht

Publiek kan weer meevaren met 's-werelds grootste passagiersballon:

Bijzondere ballonvaart op 16 september bij museum Zep/allon in Lelystad

Op zondagavond 16 september zal 's-werelds grootste passagiersballon, met een capaciteit van 18 passagiers, weer starten uit de 'voortuin' van het ballon- en luchtscheepvaartmuseum Zep/allon aan de Karperweg in Lelystad. De 16-'verdiepingen' hoge heteluchtballon zal rond 18.00 uur het luchtruim kiezen.

Tevens biedt het museum Zep/allon de mogelijkheid om de sensatie van een ballonvaart aan den lijve te ervaren. Passagiers kunnen deze dag meevaren met de A3 luchtballon, de grootste passagiers ballon ter wereld. Voor deelname moet vooraf worden ingeschreven en betaald. De passagiers krijgen precies te zien hoe een ballonvlucht wordt voorbereid. Daarna zal iedereen instappen voor een ballonvaart van minimaal een uur met een schitterend uitzicht op de provincie Flevoland. Na de vaart worden de passagiers gedoopt met champagne.
Dankzij haar non-profit doelstellingen kan het museum Zep/allon de ballonvaart aanbieden voor de laagste prijs in Nederland. Inclusief de entree tot het museum kost deze ballonvaart van een uur fl. 285 - p.p. ( 129.33 inclusief verzekering, champagnedoop en entree tot het museum Zep/allon) Een informatiebrochure over de ballonvaart is verkrijgbaar aan de receptie van het museum Zep/allon.

Het Ballon- en Luchtscheepvaartmuseum Zep/allon aan de Karperweg 12 in Lelystad is op woensdag tot en met zaterdag dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. U bereikt het museum via de afslag Lelystad-Noord vanaf de A-6; richting Enkhuizen; eerste afslag rechts. Zep/allon ligt dan aan uw linkerhand. Voor meer informatie is het museum telefonisch te bereiken op 0320 22 13 72,via de website www.aviodome.nl. of emailadres zep-allon@aviodome.nl.

Stichting Ballon- en Luchtscheepvaartmuseum Zep/allon, Peter F.A.van de Noort, 7 september 2001.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bijzondere ballonvaart bij museum Zep/allon in Lelystad '
Lees ook