Productschap Wijn

Nieuws

Fusion in wine and dine


- - - p e r s b e r i c h t - - -

Eindhoven, 19 februari 2003

Fusion in wine and dine

Bijzondere wijnproeverij van Valentin Bianchi

Maandag 17 maart a.s. houdt Baremans Wynkopery in samenwerking met Culinaire Saisonnier en restaurant Avant Garde in Eindhovens Philips Stadion een bijzondere proeverij van het Argentijnse wijnhuis Valentin Bianchi plus acht Nederlandse en Belgische topkoks. Aansluitend verzorgt meesterkok Johan van Groeninge van Les Patrons Cuisiniers een diner geïnspireerd door de Argentijnse wijnen.

Dat de Argentijnse wijnproductie tot de wereldtop mag worden gerekend, bewijst het bijzondere huis van Valentin Bianchi, dat Baremans Wynkopery uit Eindhoven vertegenwoordigt op de Nederlandse markt.

Fusion

De presentatie en proeverij in restaurant Avant Garde in samenwerking met Culinaire Saisonnier staat in het teken van fusion in wine and dine. Acht topkoks van Les Amis de Saisonnier houden vanaf 13.00 uur een jamsessie in de open keuken van Avant Garde ter bereiding van smaken die optimaal combineren met die van Valentin Bianchis wijnen. De proeverij begint om 14.00 uur.

Diner

Aansluitend bestaat rond 17.00 uur voor liefhebbers de gelegenheid (tegen betaling) aan te schuiven voor een diner speciaal bereid door meesterkok Johan van Groeninge. Eveneens rond de Argentijnse wijnen van Valentin Bianchi. Gezien het beperkte aantal plaatsen is voor het diner reservering aan te bevelen. Dit kan via e-mail op de website: www.baremanswynkopery.nl


- - - einde persbericht - - -

Deel: ' Bijzondere wijnproeverij van Valentin Bianchi '
Lees ook