Binnenhuis 2000 presenteert nieuw concept.

The Quality of Life®:
dé levensstijl van de tegenwoordige consument

Rotterdam - 23 november 1999 - Voor de 34ste keer wordt van 27 februari tot en met 5 maart 2000 de beurs Binnenhuis georganiseerd. Inspelend op de levensstijl van de huidige consument wordt de beurs traditiegetrouw in Ahoy' Rotterdam georganiseerd maar dit keer in een geheel nieuw concept. De bezoekers van deze beurs zijn gewend het summum op het gebied van wonen te zien. Het nieuwe concept, The Quality of Life® created by Binnenhuis gaat verder dan de topklasse van interieurinrichting. Ook op culinair gebied, lifestyle en kunst & antiek hebben de deelnemende exposanten veel te bieden. Samen vormen zij de vier pijlers van de beurs.

De tegenwoordige consument besteedt meer aandacht aan de kwaliteit van het leven. Naast de wens om meer vrije tijd biedt de economische ontwikkeling ook een ruimer budget. Uit marktonderzoek is gebleken dat in de levensstijl van deze mensen meer geld wordt besteed aan persoonlijke luxeproducten, aan reizen en korte vakanties, aan kunst en waardevolle aankopen en aan de inrichting van de woning.

Vier pijlers
Lekker wonen is de trend van vandaag. Steeds meer mensen kopen een woning en besteden veel aandacht aan de inrichting ervan. Binnenhuis 2000 sluit met ruim 17.000 vierkante meter aan op de groeiende belangstelling voor wonen en leven met de presentatie van nieuwe woontrends. De beurs geeft een beeld van de topklasse binnen het assortiment van badkamers, keukens, slaap- en woonkamers. Daarnaast krijgt kunst en antiek veel aandacht. De bezoekers kunnen op de beurs onder meer bij twee galeries de pronkstukken van hun collecties bewonderen. Zelfs het van mening wisselen met kunstenaars of geïnteresseerden, onder het genot van een drankje, behoort tot de mogelijkheden.
The Quality of Life® gunt de bezoekers ook op culinair gebied de top van Nederland. Lekker dineren, proeverijen in een aangename stijlkamer, huistraiteurs die de kneepjes van hun vak demonstreren, zijn slechts enige activiteiten die worden aangeboden.
Door de bewuste keuze van een kortere werkweek, heeft de huidige consument meer tijd voor ontspanning. In lifestyle biedt de beurs een ruim assortiment aan van unieke reizen, diverse mogelijkheden voor ontspanning, onderstreept het belang van het aanbod van de Nederlandse theaters, etc.
Ruim aanbod
Binnenhuis is de consumentenbeurs die de toon zet voor het hedendaagse kwaliteitsleven in Nederland. De beurs sluit aan op de grote internationale vakbeurzen van Keulen, Milaan en Parijs en biedt primeurs die daar gepresenteerd werden. De kracht van The Quality of Life®is het brede en gevarieerde overzicht van alle nieuwe trends op de woonmarkt, binnen kunst en antiek, op culinair gebied en op lifestylegebied. Een concept dat duidelijk past in de trend van de tegenwoordige tijd waar kwaliteit voorop staat.

Internet
De internetsite die ter gelegenheid van de beurs wordt geopend, is vanaf medio december te bekijken via: https://www.binnenhuis.nl. De site geeft algemene informatie over het concept en de opzet van de beurs. Tijdens de beursperiode worden elke dag de actuele ontwikkelingen weergegeven. Daarnaast worden ook alle gegevens over deelnemers, openingstijden, toegangsprijzen en bijzondere evenementen opgenomen.

Openingstijden
De beurs is geopend van zondag 27 februari tot en met zondag 5 maart 2000. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De beurs is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, doorlopend geopend.
De toegangsprijs is voor volwassenen * 17,50, kinderen t/m 12 jaar * 8,-, reductiekaart- en pas 65+ houders * 15,- een gezinskaart voor volwassenen en twee kinderen kost * 40,-.

Organisatie
The Quality of Life® created by Binnenhuis is georganiseerd door RTB Beurzen. Naast deze beurs is RTB Beurzen ook verantwoordelijk voor Buitenshuis 2000: een tuinbeurs en alles wat met het buitenleven te maken heeft (van 16 tot en met 19 maart 2000). Ook Visma (van 22 tot en met 26 maart), de grootste hengelsportbeurs van Europa is bekend bij talrijke hengelaars.
In het najaar treft u in Ahoy' Rotterdam de beurzen Femina en Sfeer & Interieur (6 tot en met 15 oktober), SkiHapp (19 tot en met 22 oktober) en Cupido aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout. RTB Beurzen is de eerste en enige beursorganisatie die vooralsnog ISO 9002 gecertificeerd is.

Deel: ' Binnenhuis 2000 presenteert nieuw concept '
Lees ook