Ingezonden persbericht


Utrecht,8 mei 2002

PERSBERICHT

Biologisch paviljoen op Libelle Zomerweek

Op de Libelle Zomerweek (Almere strand van 28-5 t/m 2-6) presenteren zich acht bedrijven met biologische specialiteiten in een gezamenlijk paviljoen. Doelstelling van de samenwerkende bedrijven is om zoveel mogelijk bezoekers kennis te laten maken met de heerlijke smaak van biologische producten. Romige zuivelproducten, pittige kaas, pure vruchtensappen en jams, zuivere natuurhoning, verkwikkende kruidentheeën, vegetarische tofuspecialiteiten, vele variaties met aardappelen en talloze andere specialiteiten, zoals achtergrondinformatie over biologische landbouw, staan klaar voor de 80.000 bezoekers.

In opdracht van de deelnemers aan het Biologisch paviljoen geeft het tijdschrift Smaakmakend de brochure Een lekker dagje biologisch uit. De brochure bevat heerlijke recepten, informatie over biologische kwaliteit en kortingsbonnen voor bezoekers die de kennismaking met biologische voeding willen voortzetten.

De bezoekers kunnen deelnemen aan een kwis over biologische voeding. De winnaars ontvangen een gratis pakketje biologische producten.

Deelnemers biologisch paviljoen


- Agrico-Bioselect - biologische aardappelspecialiteiten

- Bastiaansen kaas - biologische Hollandse en Franse kazen

- Biofood diervoeding - biologische diervoeding

- De Traay - biologische honing, wijn en cosmetica

- Ecomel - biologische zuivelproducten


- Natuproducts - biologische dranken, broodbeleg, ontbijtproducten, versnaperingen en vegetarische producten

- Piramide kruiden - biologische kruidentheeën en kookkruiden

- SoFine foods - biologische tofuspecialiteiten
Platform-Biologica, de beleids- en promotieorganisatie voor biologische landbouw en voeding, neemt eveneens deel aan het Biologisch paviljoen. Het tijdschrift Smaakmakend is een uitgave van Platform Biologica.

Meer informatie voor de redactie:

* Platform Biologica, Lidwien Daniëls, 030-2339970; zie ook www.platformbiologica.nl
* Vereniging Biologische Productie- en handelsbedrijven (VBP), Bavo van den Idsert, 033-4656009, e-mail: b.idsert@worldonline.nl

Deel: ' Biologisch paviljoen op Libelle Zomerweek '
Lees ook