BEDRIJS INFORMATIE SYSTEMEN BV

BIS neemt PC-Slide over

Ridderkerk, 14 september 2001 - BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV uit Ridderkerk, de grootste presentatiespecialist van Nederland, maakt bekend dat zij het Amsterdamse PC-Slide heeft ingelijfd. Deze nieuwe vestiging van BIS zal als BIS Amsterdam verder gaan!

'Deze overname versterkt de leidende marktpositie van BIS en past uitstekend in de strategie van BIS om voortdurend op nieuwe marktontwikkelingen in te spelen en zo de grootste en meest veelzijdige aanbieder van presentatieapparatuur en -systemen te zijn en te blijven. BIS is nu beter in staat de klanten in de noordelijke helft van ons land van een optimale presentatieoplossing te voorzien', aldus dhr. Ronald Visser, General Manager van BIS.

Voor het personeel van PC-Slide heeft de overname door BIS geen negatieve gevolgen. Het volledige personeelsbestand van PC-Slide blijft gehandhaafd. BIS streeft er naar de kennis en kunde, die PC-Slide onmiskenbaar in huis heeft, volledig te behouden en in de eigen bedrijfsvoering te integreren.

Meer informatie
Voor meer informatie over overname van PC-Slide door BIS kunt u terecht bij BIS. Bel gerust: 0180 - 486777 of fax 0180 - 486700 (BIS Ridderkerk). Voor BIS Amsterdam kunt u bellen met: 020 - 6911921 of faxen naar: 020 - 6912051. Maar u kunt natuurlijk ook e-mailen: info@bis.nl of een bezoek brengen aan onze website www.bis.nl.14 sep 01 14:01

Deel: ' BIS neemt PC-Slide over '
Lees ook