BiZZdesign en Pro Education verbreden samenwerking


Nieuwe Post-HBO-opleiding Structured Business Design gelanceerd

ENSCHEDE, 20091211 -- BiZZdesign en het opleidingsinstituut Pro Education hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten. Met deze samenwerking laten BiZZdesign directeur Harmen van den Berg en directeur Roos Zwetsloot van Pro Education weten dat de nieuwe Post-HBO-opleiding Structured Business Design voor collegejaar 2010/2011 is opgenomen in het opleidingsaanbod van Pro Education. De twee organisaties zijn geen onbekenden van elkaar. BiZZdesign levert al enige jaren met in de praktijk bewezen opleidingen een bijdrage aan masterclasses van Pro Education.

Pro Education kan met deze samenwerking de deelnemers op het gebied van Management & ICT nu volledig ondersteunen. Het doel is om de participanten op het gebied van Enterprise Architectuur en BPM een volledig en een kwalitatief hoog opleidingsaanbod aan te bieden. Zwetsloot: "Het totale opleidingsaanbod is hierdoor compleet gemaakt. Dit geeft een geweldige kwaliteitsimpuls aan onze inspanningen op dit gebied. We zijn dan ook bijzonder trots op deze samenwerking".

Inhoud opleiding

Ook Harmen van den Berg verheugt zich op de nieuwe verbintenis met Pro Education. "Want tijdens de Post-HBO-opleiding Structured Business Design komen de deelnemers in aanraking met onderwerpen als Business Modeling, Business Process Management en Requirements Management. Onze opleiding richt zich niet op de technische kant van ICT, maar juist op de managementvraagstukken die met automatisering samenhangen. Daardoor bekwamen de deelnemers zich in het aansturen van ICT-processen vanuit een bedrijfskundige visie. De opleiding levert vakbekwame consultants, architecten en managers af, die ICT professioneel in dienst van de organisatie kunnen stellen", aldus van den Berg.

Een van de unieke kenmerken van deze Post-HBO-opleiding is dat zij een doorstroommogelijkheid biedt naar de door de NVAO geaccrediteerde Masteropleiding Management & ICT. Het opleidingsprogramma speelt hiermee in op de behoefte in de ICT-branche aan mensen met overzicht op masterniveau vanuit een bedrijfskundige invalshoek.


Deel: ' BiZZdesign en Pro Education verbreden samenwerking '
Lees ook