BLAUD en Lookout werken samen aan Mobile Security


HOUTEN, 20160212 -- Enterprise Mobility specialist BLAUD en Mobile Security leider Lookout zijn een strategisch partnership aangegaan. Met deze samenwerking zijn zij in staat om een complete high-end mobile security oplossing te bieden aan organisaties die hun (klant)gegevens willen beveiligen.

Lookout, wereldwijd leider in mobile security, introduceert in februari 2016 zijn beveiligingsoplossing voor bedrijven en particulieren in Nederland. Lookout’s cloudgebaseerde technologie wordt gevoed door een wereldwijd netwerk van meer dan 100 miljoen sensoren en tienduizenden apps die dagelijks worden toegevoegd aan de database van reeds 23+ miljoen apps. Met deze dataset van nagenoeg alle mobiele software code ter wereld, en de voorspellende machine intelligence om data te analyseren, voorspelt en detecteert Lookout bedreigingen nog voor ze schade aanrichten. ze de gebruiker en organisatie schade aan kunnen doen.

BLAUD is dé Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Ruim 20 specialisten realiseren al ruim 14 jaar de mobiele ambities van diverse organisaties. Van multi-nationals tot aan kleine en middelgrote organisaties in diverse marktsegmenten worden door BLAUD bediend. Onze diensten en producten zijn geformeerd rond ons bewezen 4 fasen-model: implementatie, adoptie, ondersteuning, innovatie. De klanten van BLAUD bevinden zich onder andere bij de (centrale) overheid, Ministeries, financiële- en zakelijke dienstverleners, industrie en retail. 

‘Met de sterke toename van high-profile cyberaanvallen en steeds meer mobiele werknemers zijn bedrijven in toenemende mate bezorgd over de beveiliging van mobiele apparaten. Nu met Lookout’s beveiligingsmogelijkheden voor deze apparaten, is BLAUD in staat om hun klanten te helpen om het mobiele werken te omarmen, terwijl ze de devices en de bedrijfgegevens kunnen beschermen ‘, zegt Gert-Jan Schenk, VP EMEA bij Lookout. ‘BLAUD's track record in Enterprise mobility maakt ze een sterke partner in onze groeiplannen in Nederland. We kijken ernaar uit om samen met hen om de benodigde mobiele beveiliging te bieden aan bedrijven in de hele regio. ‘

‘Met de technologie van Lookout kunnen wij onze relaties een gelaagd beveiligingsconcept aanbieden. De oplossing van Lookout sluit naadloos aan bij ons actuele Enterprise Mobility Management portfolio en voegt een extra kwaliteit toe aan het beveiligen van bedrijfsgegevens. Met het oog op de wet Meldplicht datalekken die per 1 januari 2016 van toepassing is, is het leveren van effectieve data-beveiligingsmaatregelen voor ons en onze klanten een zeer actueel onderwerp.’ vult Thierry Lammers, CEO van BLAUD aan.

De oplossing van Lookout wordt volgens het Software As A Service model aangeboden. Daardoor is, zeker in combinatie met Enterprise Mobility Management producten, de uitrol snel te realiseren. De producten en diensten rondom Lookout kunnen per direct geleverd worden door BLAUD.

De samenwerking tussen Lookout en BLAUD is 17 februari as. direct zichtbaar wanneer zij gezamenlijk aanwezig zullen zijn op het Congres IT & Information Security te 's-Hertogenbosch.

www.BLAUD.com | www.lookout.com


Deel: ' BLAUD en Lookout werken samen aan Mobile Security '
Lees ook