Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BlijdatikRij beloont Auto Service Punt uit Nijmegen

Auto Service Punt B.V. in Nijmegen is de winnaar geworden van de wedstrijd die door BlijdatikRij in november was uitgeschreven. Het bedrijf die het meeste zou reageren op de toegezonden offerteaanvragen van BlijdatikRij maakte kans op een Apple iPad2. Vier bedrijven eindigden op de eerste plaats maar na loting ging de iPad dus naar Nijmegen.

Auto Service Punt B.V. is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf in Nijmegen en één van de vele bedrijven die enthousiast hebben meegedaan aan de door BlijdatikRij geïnitieerde competitie. De winnaar zou het bedrijf zijn die procentueel gezien het meest zou reageren op de via BlijdatikRij toegezonden opdrachten. Tot op het laatste moment bleef het spannend; 10 bedrijven zaten boven de 90% en uiteindelijk waren er vier bedrijven met 100% omdat zij dus op alle opdrachten hadden gereageerd. Door loting werd Auto Service Punt winnaar van deze eerste competitie.

Gisteren, op 5 december, werd de prijs in Nijmegen uitgereikt door Benno Nekeman en Patrice van der Heiden van BlijdatikRij. Abbas Alhashime (directeur/eigenaar) en Peter van Gessel namen de prijs namens Auto Service Punt in ontvangst. "Wij hebben ons eind oktober aangemeld bij BlijdatikRij en zijn er gelijk vol ingedoken. We reageren op alle aanvragen die binnen komen want de kans op succes is dan het grootst" aldus Abbas Alhashime. Peter van Gessel die namens Auto Service Punt alle aanbiedingen verstuurt onderschrijft dit: "We hebben inmiddels de eerste auto's via BlijdatikRij in de werkplaats gehad. De eerste beoordeling is ook al binnen dus voor ons is dit echt een prima start".

Over BlijdatikRij

De Stichting Blij dat ik Rij heeft als doel de belangen van alle rijdende Nederlanders te behartigen en om hen blijer te maken. De marktplaats voor reparatie, onderhoud en schadeherstel van auto's is een eerste initiatief van BlijdatikRij. Op de website www.blijdatikrij.nl kunnen consumenten offerteaanvragen plaatsen die door BlijdatikRij worden doorgestuurd aan de aangesloten BOVAG, FOCWA en/of VACO leden.

EINDE BERICHT

Deel: ' BlijdatikRij beloont Auto Service Punt uit Nijmegen '
Lees ook