“Blijven genieten” tijdens La Table Sfeerbeurs


Grote Kerk Naarden van 8 t/m 11 november

NAARDEN-VESTING, 20120703 -- De 17e editie van La Table sfeerbeurs vindt plaats van 8 t/m 11 november aanstaande in de Grote Kerk Naarden-Vesting. Dit sfeervolle lifestyle-event in de Grote Kerk Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit zodat ieder jaar weer een grote stroom bezoekers deze beurs bezoekt.

[Illustratie bij La Table Sfeerbeurs in de Grote Kerk te Naarden]

Volgens trendwatchers blijven wij in 2013 kalm en genieten van wat we wél hebben. Daarnaast kijken wij naar de positieve punten en zijn wij rijk in eenvoud.  Los van de intuïtie die meer gaat tellen kiezen wij voor kwaliteit boven kwantiteit.  Kortom allemaal uitdagingen die bezoekers aan La Table op diverse wijze kunnen ontdekken en beleven.
De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en veel lifestyle. Er is ook volop aandacht voor mode, juwelen & sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Emotion meets Design
De bekende interior decorator Roelfien Vos betovert tijdens La Table de ruimte onder te toren van de Grote Kerk Naarden met een imposante mix van kleuren, materialen en stoffen. Met prachtig toegepaste details maakt zij een spannende gedekte tafel waarbij emotie en ontwerp samenkomen.

Delicatessenplein
Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, home made Pies, ambachtelijke paté's, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Wat, Waar en Wanneer
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data: Donderdag 8 t/m Zondag 11 november 2012
Openingstijden:
Donderdag van 10 – 18 uur
Vrijdag van 10 – 21.30 uur
Zaterdag en Zondag van 11 - 18 uur
Entreeprijs: € 15,- aan de kassa.  (€ 12,- via voorverkoop online)
Vrijdag 9 november “Moeder- Dochterdag” (samen voor de prijs van één)
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid & milieuvriendelijke Volvo Hybride shuttleservice.
Internet: http://www.latablesfeerbeurs.nl
“Like” La Table sfeerbeurs op Facebook of volg op Twitter (#InterEventmkt) om op de hoogte te blijven!

Moderne Ontwerpen met traditie (primeur)
Schreuder & Kraan uit Haarlem presenteert tijdens La Table sfeerbeurs voor het eerst in Nederland een collectie bijzondere ontwerpen die modern zijn maar wortelen in traditie. Deze serie karaffen en glaswerk uit Zwitserland zijn ontworpen volgens een aloud principe van lijnen en verhoudingen (de gulden snede). Daarnaast hebben ze ook als belangwekkende eigenschap dat ze het water of de wijn die erin bewaard wordt vitaliseren. Tevens een kleurrijke serie Italiaanse mond geblazen waterkannen; serviezen van Gien en Dibbern; bestekken van Cutipol en tafelkleden van Le Jacquard Français.

Prijsvraag Kerstboodschap
Welk verhaal moet uw tafel vertellen?
In de aanloop naar de sfeerbeurs kunnen de digitale bezoekers van www.latablesfeerbeurs.nl meedoen aan een uitdagende prijsvraag. Bedenk een originele kerstboodschap die u zou willen delen met uw tafelgenoten. Voor de winnaar ontwerpt Angélique Joosten van ZinnenOpTafellinnen op maat twee tafellopers met de winnende kerstboodschap.
Like La Table op Facebook, Deel het bericht en stuur uw inzending vóór 1 november aanstaande naar info@interevent.org o.v.v. "kerstboodschap".

Moeder- Dochterdag (Vrijdag 9 november)
Om er helemaal een gezellig familie uitje van te maken kunnen op vrijdag 9 november moeder & dochter gezamenlijk La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. (Samen voor € 15,-- i.p.v. € 30,--, alleen geldig op vrijdag 9 november 2012)

Een dagje in 't Gooi
Een bezoek aan La Table betekent een inspirerend dagje uit. Naast de sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en diner arrangement bij Brasserie Paul Fagel op loopafstand van de Grote Kerk.

Deel: ' “Blijven genieten” tijdens La Table Sfeerbeurs '
Lees ook