Bloemenveiling Holland

floraholland_small.gif (2452 bytes) Open Bedrijvendag op 6 oktober
Banenmarkt in Bloemenveiling Holland (21-09-2001) Bloemenveiling Holland in Naaldwijk houdt tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 6 oktober een Banenmarkt. Lees verder ... met onmiddellijke ingang gestaakt. Lees verder ...
Open Bedrijvendag op 6 oktober
Banenmarkt in Bloemenveiling Holland
Naaldwijk- Bloemenveiling Holland in Naaldwijk houdt tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 6 oktober een Banenmarkt. Tijdens deze dag kunnen belangstellenden kennismaken met de mogelijkheden van de verschillende werkterreinen binnen het veilingcomplex. Bloemenveiling Holland heeft vacatures op het gebied van logistiek, informatica, commerciële dienstverlening, administratie en techniek.

Tijdens deze open dag (van 10.00 tot 16.00 uur) is de veiling niet in bedrijf. Wel is er personeel aanwezig en worden er diverse demonstraties getoond die een indruk geven van de dagelijkse werkzaamheden op de veiling. Bovendien staan er personeelsfunctionarissen klaar om alle vragen te beantwoorden en eventueel oriënterende gesprekken te voeren. Ook verstrekken zij algemene informatie over het werken bij Bloemenveiling Holland.

De ontvangst is bij het hoofdkantoor (Fleurcenter) van Bloemenveiling Holland aan de Middel Broekweg. Vanaf busstation Naaldwijk Verdilaan rijdt een pendelbusje naar en van Bloemenveiling Holland. Mensen die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerdak bij het hoofdkantoor op de zesde verdieping kwijt.

De Open Bedrijvendag is een jaarlijkse landelijke open dag waaraan 130 bedrijven deelnemen. Dit jaar heeft de vijfde editie plaats van dit grootste bedrijfsevenement van de Benelux. Het vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van oktober. De deelnemende bedrijven komen voort uit uiteenlopende sectoren. Het doel van de Open Bedrijvendag is het versterken en verbeteren van interne en externe communicatie tussen werkgevers en werknemers in het bedrijfsleven en het overbruggen van de afstand tussen het brede publiek en het bedrijfsleven.

Deel: ' Bloemenveiling Holland houdt een Banenmarkt '
Lees ook