Bloemenveiling Holland

Bloemenveiling Holland klaar voor Holland Plantenbeurs 2001

Naaldwijk- Van 5 tot en met 7 september 2001 organiseert Bloemenveiling Holland de Holland Plantenbeurs. De Holland Plantenbeurs is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende halfjaarlijkse beurs voor de sierteelt. Naast het afsluiten van orders tijdens de beurs wordt de relatie tussen kopers en handelaren steeds belangrijker.

Inmiddels zijn drie snijbloemen, negen planten genomineerd voor 'beste noviteit van de Holland Plantenbeurs'. Tijdens de Holland Plantenbeurs zullen twee winnaars worden gekozen door een vakjury. In de jury zitten Hans Ultee (Akzo Nobel Coatings bv), Johan Weisz (arrangeur/ontwerper), Aad van Uffelen (arrangeur/ontwerper), Paul Ras (Bloemenbureau Holland), Martha Barendse (Vakblad voor de Bloemisterij), Ard Wubben (Hamiplant BV). Onder voorzitterschap van commercieel directeur Arnold Hordijk van Bloemenveiling Holland, beoordelen vertegenwoordigers van de handel, trendwatchers en productontwikkelaars de nominaties.

In verband met de zomervakantie valt de Holland Plantenbeurs niet samen met Plantarium, de vakbeurs voor de boomkwekerij (van 22 tot en met 25 augustus). Bloemenveiling Holland steunt kwekers bij de standpresentatie, foldermateriaal, prijslijsten tijdens de beurs. Handelscentrum Boskoop staat hierbij centraal. Deze logistieke en commerciële vestiging van Bloemenveiling Holland is sinds februari 2000 gevestigd in het Plantariumgebouw. Naast dienstverlening laat Handelscentrum Boskoop zien welke specialiteiten het in het assortiment heeft.

De Holland Plantenbeurs heeft plaats in de potplantenhal op het veilcentrum in Naaldwijk.

Locatie: Openingstijden: Bloemenveiling Holland woensdag 5 september 18.00 - 22.00 uur
Middel Broekweg 29 donderdag 6 september 08.00
- 18.00 uur
P.O. Box 220 vrijdag 7 september 08.00 - 16.00 uur
2670 AE NAALDWIJK
Nederland

Deel: ' Bloemenveiling Holland klaar voor Holland Plantenbeurs 2001 '
Lees ook