BLUE FOX

PERSBERICHT

Dordrecht, 17 september 1999

BLUE FOX NEEMT DIENSTEN OVER VAN RIJNLAND ENGINEERING

Blue Fox Enterprises heeft de dienstenactiviteiten overgenomen van Rijnland Engineering. De diensten omvatten bouwkundige detacheringsactiviteiten en bouwkundige en civieltechnische CAD projecten. De activiteiten worden ondergebracht bij Reset C&T, een dochteronderneming van Blue Fox. In totaal worden 12 medewerkers overgenomen. Alle activiteiten worden ondergebracht in de bestaande infrastructuur van Blue Fox. De overname zal direct een bijdrage leveren aan de winst per aandeel van Blue Fox.

Tevens heeft Blue Fox belangstelling voor de verkoopactiviteiten op het gebied van bouwkundige software van Rijnland Engineering. Voorwaarde is wel dat deze verkoopactiviteiten kunnen worden ondergebracht bij Blue Fox dochteronderneming Pollux en de producten via de dealers van Pollux worden afgezet. Met de leverancier van de software worden hierover nog besprekingen gevoerd.

De overname van de activiteiten van Rijnland Engineering past in de strategie van Blue Fox die is gericht op de versterking van haar Nederlandse marktpositie door onder meer de groei van de dienstenactiviteiten.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een snelgroeiende IT-dienstverlener. De onderneming heeft vestigingen in Dordrecht, Apeldoorn en Amstelveen. Blue Fox Enterprises houdt zich bezig met gespecialiseerde distributie van soft- en hardware in combinatie met diensten zoals opleidingen, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises behaalde in 1998 een netto-omzet van NLG 59,5 miljoen en een nettowinst van NLG 2,1 miljoen. Blue Fox Enterprises is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële markt van de AEX-Effectenbeurs.

/ / / / / / /

Deel: ' BLUE FOX neemt diensten over van Rijnland Engineering '
Lees ook