PERSBERICHT

BLUE FOX NEEMT NR.1 SOFTWARE OVER

Amstelveen, 23 augustus 1999 - Het aan de AEX-Effectenbeurs genoteerde Blue Fox Enterprises heeft overeenstemming bereikt over de overname van alle aandelen van de softwareleverancier Nr.1 Software B.V. (Nr.1). De overname van Nr.1 Software past in de strategie van Blue Fox Enterprises, om haar Nederlandse marktpositie te versterken.

De overname van Nr.1 Software heeft geen gevolgen voor de organisatie van Nr.1 Software. De dagelijkse leiding blijft in handen van de huidige Directie en het huidige Management team. De distributiefilosofie zal ook ongewijzigd blijven. Nr.1 Software blijft een breed scala aan producten leveren tegen scherpe prijzen en met een korte levertijd.

Door de overname ontstaan er verschillende mogelijkheden om diensten zoals opleidingen en detachering aan klanten van Nr.1 te leveren. Tevens biedt deze overname Nr.1 een betere toegang tot de top van de markt (de Top 50 ondernemingen). "Wij menen met deze beslissing een grote stap voorwaarts te hebben gezet en een solide basis te hebben gelegd voor verdere groei in de toekomst", aldus Marcel Joosten, directeur Nr.1 Software.

Profiel Nr.1 Nr.1 Software, gevestigd in Amstelveen, is een leverancier van met name zakelijke software. Het bedrijf levert onder meer producten van Microsoft, Corel, Lotus, Novell en Symantec. De softwareproducten worden afgezet bij het gehele Nederlandse bedrijfsleven. Daarbij is Nr.1 Software gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen software aan grote bedrijven via zogenaamde software licenties. Nr.1 Software is een DLAR (Direct Large Account Reseller) van Microsoft en in die hoedanigheid gerechtigd om als één van de weinige bedrijven in Nederland het Microsoft Select Licentie Programma (voor bedrijven met meer dan 500 medewerkers) te leveren.

Profiel Blue Fox Enterprises Blue Fox Enterprises N.V. is een snelgroeiende IT-dienstverlener. De onderneming heeft vestigingen in Dordrecht en Apeldoorn. Blue Fox Enterprises houdt zich bezig met gespecialiseerde distributie van soft- en hardware in combinatie met diensten zoals opleidingen, detachering, werving en selectie en het uitgeven van magazines. Blue Fox Enterprises is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële markt van de AEX-Effectenbeurs.

/ / / / / / /

Deel: ' Blue Fox neemt Nr.1 Software over '
Lees ook