Bluetooth-audio voor elke hotelkamer


VELDHOVEN, 20150903 -- Speciaal voor de Hospitality-branche introduceert AquaSound een Bluetooth audiosysteem waarbij de gasten - in hun hotelkamer - eenvoudig een iPhone/SmartPhone draadloos kunnen koppelen. Zo kan de gebruiker z’n eigen muziekbestanden, Internet-Radio, maar ook Spotify binnen de kamermuren ten gehore brengen. Dit systeem wordt gepersonaliseerd geleverd met “Hotelnaam/Kamer Nummer” als Bluetooth-naam en een unieke PIN-code per kamer. AquaSound denkt met dit systeem het ‘thuisgevoel’ binnen de hotelkamer naar een nog hoger niveau te tillen.

Professioneel geluid:

Dit systeem tovert eenvoudig een kamer om in een relax-ruimte. Als de gebruiker eenmaal zijn iPhone/SmartPhone (via Bluetooth) heeft gekoppeld, komt de kracht van de compacte unit pas tot uiting. De Bluetooth versterker meet niet veel groter dan een digitale fotocamera. Toch kan de versterker een vermogen leveren dat vergelijkbaar is met een 50 Watt (piek) analoge versterker. De gebruiker kan zo genieten van alle muziek op zijn eigen device. De muziek van Spotify, TuneIN-Radio of iTunes klinken op professionele wijze over de speakers van dit audiosysteem.

Custom-made:

Op verzoek kan elk apparaat gepersonaliseerd worden met een eigen bluetooth-naam (Hotelnaam/Kamer Nummer) en een unieke PIN code (****). Tevens kan het maximale volume beperkt worden, zodat de buurkamers nooit overlast zullen ondervinden.

Snel geïnstalleerd:

Deze audio-set bestaat uit een digitale mini-versterker, twee speakers en een adapter. Het systeem kan eenvoudig en snel in een bestaande ruimte geïntegreerd worden. De speakers worden ingebouwd in een verlaagd plafond (in de kamer of badkamer). De miniversterker wordt door het speakergat geschoven en vindt zijn plaats achter het plafond, uit het zicht van de gebruiker. Diefstal is hierdoor uitgesloten.

Modellen:

Dit audio-systeem is leverbaar vanaf september 2015 in de volgende uitvoeringen: 
  • BMC50PRO-EB; Set zonder speakers.
  • BMC50PRO-Z;    Set met zwarte speakers.
  • BMC50PRO-W;   Set met witte speakers (waterdicht).
Op de website van aquasound is meer informatie te vinden over dit nieuwe systeem. Ga naar www.aquasound.nl/zakelijk om de mogelijkheden te bekijken.

Contact informatie:

AquaSound 
040-2534205      
www.aquasound.nl 
info@aquasound.nl 


Deel: ' Bluetooth-audio voor elke hotelkamer '
Lees ook