Bluetooth muzieksysteem voor keuken, badkamer of terras


iPhone, SmartPhone, iPad of tablet is altijd de bron voor dit systeem

VELDHOVEN, 20120811 -- AquaSound introduceert een slim en betaalbaar Bluetooth muzieksysteem voor de keuken of badkamer, genaamd “Bluetooth Music Center”. De bron voor dit systeem is altijd een iPhone, iPad, tablet of SmartPhone. Het mobiele apparaat is met een paar klikken (via Bluetooth) gekoppeld aan dit verborgen muzieksysteem. Het geluid wordt rechtstreeks gestreamd naar de kleine, digitale versterker …draadloos. De aangesloten speakers geven een geweldige geluidservaring. Het systeem kan verborgen geïnstalleerd worden in bv een keukenkastje of achter een verlaagd plafond. AquaSound biedt met dit systeem een interessant product voor die consument die sfeer en gezelligheid in keuken en badkamer belangrijk vindt.
Bluetooth speakersysteem van AquaSound voor de smartphone
Radio, MP3, YouTube of Angry Birds
Een SmartPhone of iPhone staat vaak vol met (MP3) muziek, filmpjes en APP-games, voor uren en uren luisterplezier. AquaSound geeft met haar muzieksysteem het luisterplezier een extra dimensie, want, is een mobiel apparaat eenmaal via Bluetooth gekoppeld, dan wordt de keuken of badkamer omgetoverd tot een heuse muziek/relax ruimte. Het geluid uit een mobiele telefoon wordt rechtstreeks gestreamd naar de digitale versterker. De meegeleverde speakers geven het geluid perfect weer… of dat nu een MP3 liedje is, het geluid van Angry Birds op een iPad of dat van een Radio-App op een iPhone of SmartPhone. En dat zonder kabel wir-war.


Compact en krachtig
.
De digitale Bluetooth versterker is klein en krachtig tegelijk. Eenmaal een mobiel apparaat aan dit systeem gekoppeld, komt de kracht van de compacte unit pas tot uiting. De Bluetooth versterker meet niet veel groter dan een digitale camera. Toch heeft de versterker een vermogen dat vergelijkbaar is met een 50 Watt (piek) analoge versterker. De twee meegeleverde inbouw speakers hebben genoeg power om een grote keuken of badkamer van ongekend geluid te voorzien.


Prijzen/Informatie

Met prijzen van € 299,- tot 419,‐ (incl btw) is dit muzieksysteem voor elke portemonnee te betalen en bijna een must-have voor iedere keuken of badkamer. Op www.aquasound.nl staat alles over dit unieke systeem. Bij de keuken- en sanitairzaak zal dit systeem binnenkort te zien en te horen zijn.

AquaSound
De Run 6720
5504 DV Veldhoven

040-2534205
info@aquasound.nl / www.aquasound.nl


Deel: ' Bluetooth muzieksysteem voor keuken, badkamer of terras '
Lees ook