---
BMC Software en VERITAS Software werken samen aan geïntegreerde opslagsystemen

---

Nieuwegein, 12/03/2003

BMC Software, leider op het gebied van enterprise systeembeheer, en VERITAS Software gaan nauwer samenwerken om volledig geïntegreerde opslagoplossingen te leveren aan bedrijven over de hele wereld. BMC Software neemt daartoe deel aan het VERITAS Enabled Program, een programma dat gezamenlijke inspanningen op het vlak van productintegratie, -kwalificatie en technische ondersteuning stimuleert. Specifieke producten van BMC Software en VERITAS gaan op die manier beter met elkaar samenwerken en de klantenservice verloopt sneller en efficiënter.

Via gezamenlijke ontwikkelingen gaan beide bedrijven nieuwe producten op elkaar afstemmen. Een voorbeeld is SQL-BackTrack, BMC Software's oplossing voor database back-up en recovery, die beter geïntegreerd wordt met VERITAS NetBackup, een oplossing voor gegevensbeveiliging. Deze integratie leidt tot minder complexiteit van het opslagsysteem en reduceert ook de administratieve taken van beheerders en de 'database recovery time'.

"Deze aankondiging toont aan dat VERITAS zich inzet om software-oplossingen voor database back-up en recovery te bieden die perfect integreerbaar zijn met andere producten en ook door een gezamenlijke aanpak ondersteund worden," aldus Brenda Zawatski, vice president product marketing bij VERITAS Software. "We kijken uit naar een goede samenwerking met BMC Software voor een reeks aan producten".

Voor meer informatie over BMC Software's SmartDBA-productfamilie, ga naar http://www.bmc.com/solutions/database. Voor meer informatie over het VERITAS Enabled program en VERITAS producten voor gegevensbeveiliging, ga naar http://www.veritas.com/partner en
http://www.veritas.com/products/ProductHome.jhtml.
---
END

---
Over BMC Software
BMC Software is leider op het gebied van enterprise systeembeheer. De onderneming helpt klanten pro-actief bij het verbeteren van de service, het verlagen van kosten en het realiseren van toegevoegde waarde op basis van haar Assuring Business Availability®-concept. De oplossingen van BMC Software omvatten bedrijfssystemen, applicaties en databases. BMC Software is opgericht in 1980, heeft wereldwijd vestigingen, is één van de S&P 500-bedrijven en realiseerde in het boekjaar 2002 een omzet van ongeveer $1,3 miljard. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com/netherlands.

Voor redactionele informatie:
BMC Software B.V.
Hanneke Oudshoorn

+31 30 608 5500
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com
NewsEngine PR Nederland
Ineke Tiesinga

+31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:BNL0004-11E982

Deel: ' BMC en VERITAS werken samen aan geïntegreerde opslagsystemen '
Lees ook