Ingezonden persbericht

Persbericht

BMC Software biedt bedrijfsbeheer voor Siebel 7

AMSTERDAM -- 9 oktober 2001 ---- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, gaat ondersteuning bieden voor Siebel 7. Siebel 7 is de zevende belangrijke versie van Siebel eBusiness Applications van Siebel Systems Inc. - de toonaangevende leverancier van software voor eBusiness-applicaties. BMC Software zal haar product, PATROL for Siebel eBusiness Applications, voor validatie met Siebel 7 binnen 90 dagen na de algemene beschikbaarheid overleggen. Met PATROL voor Siebel eBusiness Applications beschikken organisaties over zeer schaalbare en goed presterende eBusiness-oplossingen die de productiviteit verhogen, de inkomsten en winst maximaliseren en het verwerven, vasthouden en tevredenstellen van klanten sterk verbetert.
Siebel Systems stelt softwareleveranciers in staat oplossingen eenvoudig te integreren door de open, uit te breiden en geavanceerde Smart Web Architecture. In tegenstelling tot de bestaande HTML-clients, combineert de Siebel Smart Web Architecture een zero-footprint, browsergebaseerde Web client met een gebruikersinterface die het gebruiksgemak en de interactiviteit biedt die tot nu toe alleen te vinden waren bij Windows-applicaties. Met behulp van de Siebel Smart Web Architecture kunnen organisaties profiteren van de beste eBusiness-applicaties tegen de laagste totale eigendomskosten.
Siebel 7 vergroot de reikwijdte en functionaliteit van Siebel System's toonaangevende reeks geïntegreerde, multi-channel eBusiness-applicaties. Organisaties kunnen nu hun strategieën met betrekking tot klantrelaties eenvoudig vertalen naar acties, door het effectief op elkaar afstemmen en snel integreren van kanalen, medewerkers en partners. Met Siebel 7 kunnen organisaties elk klantcontact beheren, synchroniseren en coördineren via het Web, call center, verkoop- en servicepersoneel en partnerkanalen. PATROL for Siebel eBusiness Applications beheert de beschikbaarheid en prestaties van Siebel 7 en de databases, servers en netwerken waarvan de oplossing afhankelijk is, evenals de backoffice-applicaties in de gehele onderneming waarmee Siebel 7 is verbonden. Het resultaat van deze krachtige combinatie is de mogelijkheid om de beschikbaarheid en prestaties te beheren vanuit het perspectief van de eindgebruiker, waardoor de voordelen van Siebel 7 volledig tot hun recht komen.

BMC Software is een Siebel Strategic Software Partner en was de eerste die een beheerproduct valideerde voor Siebel eBusiness Applications. BMC Software maakt intern gebruik van Siebel eBusiness Applications voor het wereldwijd verhogen van de tevredenheid van haar klanten. De unieke combinatie van inzicht in de wensen van de klant, technische mogelijkheden en een sterke relatie heeft ervoor gezorgd dat de oplossingen voor applicatiebeheer van BMC Software de voorkeur genieten van ondernemingen die vertrouwen op Siebel eBusiness Applications.

BMC Software's PATROL for Siebel eBusiness Applications:
· Garandeert gebruikers voortdurende beschikbaarheid van essentiële product-, klant- en verkoopinformatie

· Reduceert de kans op en de invloed van ongeplande downtime
· Biedt gedetailleerde informatie over de status en prestaties van lokale en decentrale gebruikers

· Maakt beter gebruik van bronnen mogelijk door het automatiseren van routinematige taken en corrigerende activiteiten

· Waarschuwt onmiddellijk bij verloren aansluiting met gebruiker, voor snelle probleemoplossing

· Bericht mobiele gebruikers via e-mail wanneer datasynchronisatie nodig is "BMC's ondersteuning voor Siebel 7 is zeer waardevol voor onze gebruikers", stelt Dr. Steve Garnett, Vice President en General Manager Alliances bij Siebel Systems. "Met PATROL for Siebel eBusiness Applications kunnen klanten de beschikbaarheid en prestaties van Siebel 7 en de daaraan gekoppelde databases, netwerken, servers en backoffice-applicaties actief beheren."

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.

Siebel Systems
Siebel Systems, Inc. is opgericht in 1993 en stelt organisaties in staat om klanten beter te kunnen werven, behouden en van dienst te zijn. Siebel Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van eBusiness applicatiesoftware. Het bedrijf telt meer dan 8.000 werknemers verspreid over 136 kantoren in 34 landen. Bezoek voor meer informatie de website van Siebel Systems: www.siebel.com

Voor redactionele informatie:
BMC Software b.v.
Hanneke Oudshoorn
030 608 55 00
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com

BMC Software, the BMC Software logos, and all other BMC Software product or service names are registered trademarks or trademarks of BMC Software, Inc. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective companies. © 2001, BMC Software, Inc. All rights reserved.

Zoekwoorden:

Deel: ' BMC Software biedt bedrijfsbeheer voor Siebel 7 '
Lees ook