BMC Software kondigt vandaag de eerste garantie voor on-time implementatie van systems management software in de softwarebusiness aan. Met deze garantie zet BMC Software een nieuwe industriestandaard, die de implementatie versnelt middels "fixed" kosten en tijdsschema's. Voor de klant heeft dit onder andere het voordeel dat de tijd voor het in gebruik nemen van de technologie, aanzienlijk wordt ingekort.

Bijgaand volgt het betreffende persbericht.

Het is ook mogelijk om woendag 5 of donderdag 6 april a.s. een aanvullend interview te hebben met Bert Meerman, Manager Professional Services Northern Region en Ronald de Jonge, Managing Director Netherlands. Indien je dit wenst, kun je contact met mij opnemen via email of telefoon 030 6085500.

Vriendelijke groeten,
Sharon Montsanto
Communications Coordinator

BMC Software eerste leverancier met garantie op implementatietijd van Systems Management Software

kritieke succesfactor voor e-business gesteund door hulpmiddelen zoals 20 % korting wanneer het wederzijds overeengekomen tijdsschema niet wordt gehaald

Nieuwegein, 4 april 2000 - Gebruikmakend van haar snelle, rendabele oplossingen, onthult BMC Software vandaag de eerste garantie voor on-time implementatie van systems management. Met deze garantie zet BMC Software een nieuwe industriestandaard, die de implementatie versnelt middels "fixed" kosten en tijdsschema's. Hierdoor wordt de tijd die het duurt tot aan het werkelijk gebruik van de technologie verkort.

Over de On-Time Garantie
BMC Software's Professional Services zal de gegarandeerde implementatie aanbieden door middel van het SureStartTM programma. SureStart omvat training, kennisoverdracht, implementatie services en overgangsprocessen. Kenmerken van de garantie zijn:

* Implementatie van vaste kosten gebaseerd op de klantomgeving;
* Een wederzijds overeengekomen tijdschema voor implementatie;
* 20 procent korting op kosten voor professional services als het tijdschema niet wordt gehaald;

* Verblijf op locatie totdat de implementatie afgerond is;
* PATROL* productlijn is de eerste die onder de garantie valt.
Deze nieuwe aanbieding is een aanvulling op het onlangs aangekondigde BMC Software OnSite programma. OnSite is een certificatieprogramma dat methoden, producten en services omvat die eindgebruikers verzekert dat hun bedrijfskritische toepassingen 24x365 optimaal zullen functioneren. PATROL is een basiselement van het BMC Software OnSite programma, aangezien de certificering een Service Assurance Center implementatie vereist, alsmede regelmatige controles door de professional services unit van BMC Software

"De business heeft geen andere keuze dan de koers te volgen, die wij hier uitzetten. Met de combinatie van onze on-time gegarandeerde implementatie en het OnSite certificatieprogramma, bieden we onze klanten een bewezen wegwijzer die hen naar het ultieme doel van gegarandeerde e-vailability leidt" aldus Max Watson, voorzitter, president en CEO van BMC Software.

Met al meer dan 260 succesvolle SureStart implementaties, een groeiend aantal OnSite deelnemers en de implementatie van inmiddels 26 Service Assurance Centers, heeft BMC Software de ervaring en het vertrouwen opgebouwd om de gegarandeerde SureStart implementatie breed in de markt te zetten.

"Het hedendaagse zakendoen gebeurt steeds meer in een altijd en overal beschikbare e-business omgeving. Om hier succesvol te zijn, moeten bedrijven in staat zijn om 24x7 contact te hebben met hun klanten, partners en leveranciers. Compaq werkt samen met toonaangevende partners als BMC Software om dit mogelijk te maken." aldus Michael D. Capellas, CEO, Compaq Computer Corporation. "BMC Software's introductie van de e-business management softwaregarantie zal Compaq's NonStop(tm) eBusiness aanbieding nog versterken."

"Tegenwoordig is de essentie van zakelijk succes vooral de inzet van Internet, omdat daarmee de relatie met klanten, leveranciers, partners en medewerkers kan worden geoptimaliseerd. Het betekent dan wel dat er specifieke gespecialiseerde applicaties en services moeten worden ingezet, die sneller zijn dan ooit en tegen een lagere prijs. Het betekent ook het automatiseren van alle business processen om nog sneller en concurrerender te zijn," aldus Anil Gadre, vice president en general manager Solaris products, Sun Microsystems, Inc. "Met hun nadruk op e-vailability, en nu door het daadwerkelijk garanderen van succesvolle implementaties, kunnen BMC en Sun gezamenlijk hun klanten op weg helpen naar een concurrerende positie in de Net Economy."

BMC Software
BMC Software is wereldwijd toonaangevend leverancier van beheeroplossingen waarmee de beschikbaarheid, de performance en het herstelvermogen van bedrijfskritische applicaties worden gewaarborgd. Deze Application Service Assurance strategie combineert unieke producten met Professional Services en hoogwaardige klantondersteuning. Hiermee garandeert BMC Software 24 uur per dag beschikbaarheid van e-business applicaties die voor bedrijven en hun klanten cruciaal zijn. Vooraanstaande internationale bedrijven stellen al meer dan 19 jaar vertrouwen in BMC Software. BMC Software is een Forbes
500-onderneming en maakt deel uit van de S&P 500. De omzet over boekjaar
1999 bedroeg ruim $1.6 miljard. BMC Software is actief in meer dan 50 landen. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Houston, Texas; de Nederlandse verkooporganisatie bevindt zich in Nieuwegein. Meer informatie over BMC Software kunt u vinden op de BMC Software home page: http://www.bmc.com

Meer informatie via:
BMC Software B.V.
Sharon Montsanto
030 608 55 00
Sharon_Montsanto@bmc.com

Deel: ' BMC Software leverancier met garantie op implementatietijd '
Lees ook