BN'ers ondersteunen Zomer Fit Campagne van Personal-trainer.nl


AMSTERDAM, 20140225 -- Drie BN'ers zijn op 1 februari begonnen aan de Zomer Fit Campagne. Deze sportieve campagne is een initiatief van Personal-trainer.nl om Nederland te motiveren een gezonde leefstijl aan te houden. Quinty Trustfull, Mark van Eeuwen en Everon Jackson Hooi willen de Nederlandse burger overtuigen van het nut van gezond leven. "Nee, u hoeft geen marathon te lopen. Maar een beetje sporten en gezond eten is voor iedereen van groot belang. De BN'ers hebben gekozen voor Danny Delvers en Denise Hamelijnck als hun personal trainer waar zij de komende maanden mee aan de slag gaan.

Wat doen de BN'ers precies?
De BN'ers zijn al enkele weken in training. De komende vijf maanden geven zij het goede voorbeeld en streven een gezonde leefstijl na. Gedurende deze periode staat hun dagelijkse leven in het teken van gestructureerd trainen, gezonde voeding en voldoende rust en ontspanning. Ondanks het doorgaans drukke programma van Quinty, Mark en Everon hebben zij tijd gevonden dit initiatief te steunen. Zij begrijpen dat zij als bekende Nederlanders een voorbeeldrol hebben en anderen over de streep kunnen trekken. Hun inspanningen zijn te volgen op de sportschool zelf of via de Facebook-pagina van personal-trainer.nl: https://www.facebook.com/ptnederland.

[Danny Delvers en Denise Hamelijnck]


Quinty, Mark en Everon laten weten: "Het zou mooi zijn als mensen massaal aanhaken. Maar natuurlijk is men niet verplicht om vijf maanden lang exact hetzelfde te doen als wij. In eerste instantie proberen wij de Nederlandse burger op een andere gedachte te brengen en hen te laten nadenken over hun gezondheid. "Als we daar maar een klein beetje in slagen, mag het initiatief al als succesvol worden beschouwd."

Het hoogtepunt volgt op 1 juli
Initiator Delvers en de BN'ers werken nu al toe naar de climax. Op 1 juli volgt namelijk de ontknoping van deze Zomer Fit Campagne. De BN'ers, personal trainers en sportend Nederland zijn dan uitgenodigd om op recreatiegebied Het Twiske in Oostzaan mee te doen aan een sportieve training.


Deel: ' BN'ers ondersteunen Zomer Fit Campagne van Personal-trainer.nl '
Lees ook