Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 03 mei 2010

BNN EN ONM NEMEN AFSCHEID VAN ELKAAR

credits: BNN
CLIFFHANGER GENADELOOS SPANNEND

Na vijf jaar nog steeds stapelverliefd, maar toch uit elkaar. Op vrijdag 14 mei neemt BNN afscheid van ONM met een genadeloos spannende cliffhanger. Of de soapserie elders zal worden voortgezet is nog niet bekend. ONM is tot 14 mei iedere werkdag van 19.00 tot 19.25 uur te zien bij BNN op 3.

In de laatste aflevering van het 17de seizoen wordt de kijker meegenomen in een achtbaan van emoties. Jacq wil haar verkrachter laten boeten voor zijn daden. Junior toont zijn goede kant, terwijl Annemarie Wertheimer net zo manipulatief blijkt als haar zus. De strijd om Alex Luzack mondt uit in een ware catfight tussen Malu en de geraffineerde Donna. Na de coming out van Sytze, is de vriendschap tussen hem en Yousef flink bekoeld. Kim en Esmée trekken vervolgens alles uit de kast om de twee weer nader tot elkaar te laten komen. Vindt JP op de valreep de liefde van zijn leven of blijft hij een verstokte vrijgezel? En ontkomt Maarten aan 'bridezilla' of wordt het sprookje bruut verstoord? Een happy end voor Ilyas en Shirina. Maar hoe zit dat voor Sanne?

BNN-voorzitter Patrick Lodiers: 'Ik ben ongelooflijk trots op de ontwikkeling die ONM heeft doorgemaakt bij BNN. De soap heeft in de loop der jaren talloze moeilijke onderwerpen bespreekbaar gemaakt. Het is heel jammer dat ONM bij BNN moet stoppen, maar ik hoop van harte dat de makers en de cast ergens anders verder kunnen met deze prachtige serie!'

----------

Deel: ' BNN en ONM nemen afscheid van elkaar '


Lees ook