BNN

ben jij de nieuwe evert ten napel, theo reitsma of eddy poelmann?

bnn en studio sport zoeken nieuwe voetbalcommentator

Altijd al gedacht dat jij het beter kan dan Evert ten Napel, Theo Reitsma, Eddy Poelmann of Kees Jansma? Dan krijg je nu de kans om dat te bewijzen. BNN gaat in het nieuwe programma Komt dat schot op zoek naar dé nieuwe voetbalcommentator van Nederland. De winnaar mag een wedstrijd verslaan bij Studio Sport.

Zet je bij een voetbalwedstrijd op tv vaak het geluid uit en neem je dan het commentaar over? En zie jij jezelf als voetbalcommentator in spé? Dan kan je je vanaf 10 mei via www.bnn.nl opgeven voor het nieuwe BNN programma Komt dat schot. Wie weet mag je dan binnenkort je talenten tonen voor een deskundige jury onder leiding van de nestor van de voetbalpresentatoren Theo Reitsma.

Het programma Komt dat schot is vanaf maandag 2 oktober wekelijks te zien bij BNN op Nederland 2. In de eerste negen afleveringen is er te zien welke kandidaten in zenuwslopende afvalrondes afvallen of doorgaan. In de tiende en tevens laatste aflevering op 11 december wordt uiteindelijk de nieuwe voetbalcommentator van Nederland gekozen.

Komt dat schot wordt in opdracht van BNN geproduceerd door WK Producties, het bedrijf van Kees Jansma en Will Moerer.

Deel: ' BNN en Studio Sport zoeken nieuwe voetbalcommentator '
Lees ook