KNMG

BNN-kijkers stellen massaal vragen aan Netdokter

Bij BNN is onder grote belangstelling het programma neuken doe je zo gestart. Via de website van BNN worden kijkers uitgenodigd om een vraag stellen aan KNMG's Netdokter. Na de eerste aflevering kwamen al 200 vragen binnen. De bezoekersaantal stegen van 500 naar bijna 2000 bezoekers per dag.

Neuken doe je zo! is BNN's seksprogramma voor jongeren. In elke aflevering staat een bepaald thema centraal dat vanuit verschillende hoeken wordt belicht. Zo gaat presentatrice Bridget op reportage en interviewt jongeren over hun ervaringen. Daarnaast praat zij in het onderdeel 'het fietsenhok' met een groep jongens en meiden over het onderwerp van die week.

Het programma geeft antwoord op vragen als 'Hoe doe je het als je dronken bent, welk standje is het beste, wat doe je als je niet kunt klaarkomen, hoe werkt dat met pijpen, welk voorbehoedsmiddel kun je het beste gebruiken en hoe moet je het eigenlijk doen?' Het vrouwelijke cabaretduo ' de Bloeiende Maagden neemt de seksualiteit op komische wijze onder de loep en erotisch model 'Bo' neemt 'de techniek' voor haar rekening.

Voor vragen over seks, je lichaam, of andere vragen die jongeren liefst anoniem willen stellen kan de de hulp van de Netdokter.nl ingeschakeld worden. Als het mogelijk is geven de deskundigen van de Netdokter een antwoord op de vraag. Een deel van de nieuwe vragen wordt op www.netdokter.nl geplaatst.

Bron: www.netdokter.nl

Zie ook: www.bnn.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' BNN-kijkers stellen massaal vragen aan Netdokter '
Lees ook