BNR Bouwstoffen winnaar 2016 in Grond-, weg- en waterbouw


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

Rotterdam, 20160129 -- BNR Bouwstoffen BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de grond-, weg- en waterbouwbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘BNR Bouwstoffen weet haar uitgebreide kennis rondom de levering van zand, grind en natuursteen uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.

BNR Bouwstoffen BV importeert en levert materialen aan grond-, weg- en waterbouwbedrijven, hoveniers, tuincentra en overheid. Het assortiment omvat onder andere breuksteen, splitten, zand, grind, lava, natuursteen, bims, E-bodemas, lichte ophoogmaterialen, (gerecycled) kunststof rijplaten, meng- en betongranulaten en ballastmateriaal ten behoeve van spoorwegen, tram- en kraanbanen. De handelsactiviteiten worden vanuit Werkendam aan de Merwede gecoördineerd.  BNR Bouwstoffen beschikt over een opslagterrein van ca. 10.000 m2, waar (zee)schepen geladen en gelost kunnen worden en klanten via de verkoopbalie per as verschillende soorten bouwstoffen kunnen afhalen. Daarnaast beschikt de onderneming over opslagterreinen in Eemshaven, Dordrecht en Moerdijk.  BNR Bouwstoffen BV is behalve in Nederland in verschillende Europese landen actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in BNR Bouwstoffen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij BNR Bouwstoffen, want zij is continu doende om de kwaliteit van haar producten en diensten verder te verbeteren en haar assortiment uit te breiden. De diensten die zij aanbiedt, zijn goed doordacht en uitstekend afgestemd op de wensen van de klant en dit alles in samenwerking met betrouwbare leveranciers en vervoerders. BNR is in dat opzicht een flexibele, betrouwbare partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert in alle gevallen de beste oplossing te bewerkstelligen.

Aantrekkelijke leverancier en partner

De jury prijst BNR om verschillende redenen. ‘Het relatief jonge bedrijf heeft zeer korte beslislijnen, is altijd bereikbaar, flexibel en beschikt over een groot netwerk. Dat maakt haar een aantrekkelijke leverancier en partner. Daarnaast denkt zij met haar opdrachtgevers mee bij logistieke leveringsvraagstukken, bijvoorbeeld over levering via waterwegen waar de diepgang beperkt is en waar grote schepen niet kunnen varen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Financieel is de onderneming gezond en administratief is alles top verzorgd. Zij vindt het zelf van groot belang om goed inzicht te hebben in de status van de bedrijfsvoering, is hieromtrent al jarenlang gecertificeerd conform de NEN-EN-ISO 9001 en haar kredietwaardigheid naar leveranciers is prima. Verdere groei en ontwikkeling op eigen kracht is de koers voor de komende jaren. Ondanks de nog vrij instabiele markt, heeft BNR Bouwstoffen BV alle vertrouwen in het bereiken van haar eigen expansiedoelen. ‘BNR Bouwstoffen is een gerenommeerd bedrijf in deze sector, waar zij de afgelopen 15 jaar een zekere plek verworven heeft. Grote en kleine afnemers weten haar te vinden als leverancier en partner. De terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.bnrbouwstoffen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' BNR Bouwstoffen winnaar 2016 in Grond-, weg- en waterbouw '
Lees ook