Bob Mosher verruilt Microsoft voor LearningGuide


'S-HERTOGENBOSCH, 20061204 -- LearningGuide Solutions, marktleider op het gebied van performance support oplossingen, heeft Bob Mosher aangetrokken als Global Chief of Learning Strategy and Evangelism. In deze functie zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de internationale activiteiten van LearningGuide Solutions.

Bob Mosher is 23 jaar werkzaam binnen de opleidingsindustrie. Na 16 jaar als lid van de directie bij ElementK te hebben gewerkt werd hij drie jaar geleden directeur `Learning Strategy and Evangelism' bij Microsoft. In deze hele periode is Bob een voorloper geweest in deze industrie. Hij heeft als ??n van de meest gerespecteerde en bekende personen zijn sporen verdiend o.a. als key-note spreker en adviseur.

Alfred Remmits, CEO LearningGuide Solutions, over deze aanstelling: "Ik ben zeer verheugd dat Bob Mosher met zijn jarenlange ervaring aan boord is gekomen. Samen zullen wij werken aan een strategie om onze producten en diensten verder te ontwikkelen, zodat LearningGuide Solutions haar leidende positie als leverancier van performance support oplossingen verder internationaal kan uitbouwen en versterken.
Bob is ??n van de meest vooraanstaande personen binnen onze industrie en een ware visionair. Zijn aanstelling is van grote waarde voor LearningGuide Solutions en demonstreert onze aantrekkingskracht op het meest ervaren en capabele talent binnen de sector".

Bob Mosher is lid van diverse klankbordgroepen en forums binnen de sector, zoals CLO Magazine, E-Learning Guild en het Masie Consortium. Bob is tevens een veel gevraagde keynote spreker bij vele internationale conferenties op het gebied van leren, zoals VNU's Training Conferences, ASTD's international events en Masie Center's Learning 2006 Conference. De afgelopen twee jaar was Bob keynote spreker op het Moving Learning congres in Londen en Amsterdam.

Over LearningGuide Solutions
LearningGuide Solutions is leverancier van het Electronic Performance Support Systeem "LearningGuide" en het auteurssyteem "LearningGuide Manager". Met LearningGuide worden medewerkers op de eigen werkplek ondersteund bij het werken met bedrijfsprocedures, desktop- en bedrijfsapplicaties. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en worden veranderingen binnen de organisatie sneller geaccepteerd. Klanten van LearningGuide Solutions zijn onder andere Astra Zeneca, Barclays, Deloitte, Lovells, Novartis, Organon, Royal Boskalis Westminster en TNT.


Deel: ' Bob Mosher verruilt Microsoft voor LearningGuide '
Lees ook