Boedelmakelaar ziet dat 70% van boedels te weinig oplevert bij verkoop


Hij zorgt voor complete boedelafwikkeling met maximale opbrengst

LAREN, 20100624 -- Uit onderzoek van de Boedelmakelaar blijkt dat 70% van de boedels te weinig oplevert bij verkoop. Daarom treedt de Boedelmakelaar op als landelijke partner in het afwikkelen van boedels. Hij richt zich op notarissen, makelaars, bewindvoerders, goede doelen, particuliere erfgenamen en executeurs. De Boedelmakelaar vormt de schakel tussen alle partijen en zorgt voor een afwikkelingstraject zonder zorgen en met maximale opbrengst.

De Boedelmakelaar is een landelijk opererende specialist in het afwikkelen van boedels. Hij verzorgt inventarisatie en taxatie, verkoop en veiling, ontruiming en vervoer, en schoonmaak en oplevering van de woning. De Boedelmakelaar fungeert als het centrale aanspreekpunt en verzorgt de volledige afwikkeling op een heldere, snelle en respectvolle manier.

Eric Branger, initiatiefnemer van de Boedelmakelaar, deed jarenlang ervaring op als makelaar en taxateur van boedels en kunst en antiek. Hij vertelt: "het afwikkelen van een boedel is een lastige en tijdrovende klus waar veel emotie bij komt kijken. Daardoor levert een boedel vaak niet genoeg op. Notarissen en makelaars zijn geen experts in het op waarde schatten en ten gelde maken van kostbare spullen. En particulieren maken, in emotionele situaties, niet altijd de beste keuzes. Te vaak worden boedels onder de waarde van de hand gedaan. Ik constateer dat in wel 70% van de erfenissen de boedel minder opbrengt dan de echte waarde. En dit wil ik met de Boedelmakelaar veranderen."

Daarom treedt de Boedelmakelaar op als expert in boedels. Hij is gespecialiseerd in het herkennen en ten gelde maken van waardevolle stukken. Als ervaren kunst- en antiektaxateur weet de Boedelmakelaar precies wat een boedel waard is en helpt hij graag om deze te verzilveren. Door zijn contacten met alle vooraanstaande veilighuizen zorgt hij ervoor dat hij kostbare zaken op de beste manier ter verkoop kan aanbieden. Hij werkt uit naam van de verkopende partij, maar koopt zelf niets. Daarom kan hij objectief de belangen van de verkoper behartigen en zo conflictsituaties onder de erfgenamen voorkomen.

Branger legt uit: "de Boedelmakelaar neemt de betrokken partijen alle zorgen uit handen, geeft advies, is objectief en behartigt alle belangen op de best mogelijke wijze. Hij is deskundig en betrouwbaar. Een makelaar kan het huis snel en opgeruimd opleveren, een notaris weet zeker dat een erfenis goed wordt afgehandeld, en een particulier wordt oprecht geholpen bij het verdelen en verkopen van zijn erfenis of bezit."


Deel: ' Boedelmakelaar ziet dat 70% van boedels te weinig oplevert bij verkoop '
Lees ook