Goede voornemens werken nu wél


Volgens het boek ’10 Gezonde werkgewoontes’

AMSTERDAM, 20161222 -- Hoe zorg je ervoor dat je deze keer je goede voornemens wél nakomt? Die vraag kan Rogier van Hoorn heel duidelijk beantwoorden. Dankzij zijn boek ’10 Gezonde werkgewoontes’ lukt het je dit keer wel om je goede voornemen vol te houden!

[Boekomslag 10 Gezonde Werkgewoontes] Elk jaar besluit zo’n 80 procent van de Nederlanders om iets positief te veranderen in hun leven met goede voornemens. Slechts 17 procent lukt dit volledig. Het is dus een lastige opgave.

Van Hoorn: ‘Het is niet zo moeilijk om goede voornemens te maken en een eerste stap te zetten. Volhouden blijkt een grote uitdaging, dat zien we overal.

In mijn pas verschenen boek ‘10 Gezonde werkgewoontes’ laat ik zien hoe je beter presteert en in vorm blijft. Thuis en op het werk. Ik geef praktische tips en een model om je gedrag blijvend te veranderen. Hoe je je dromen en goede voornemens in kleine stapjes wél bereikt, door haalbare doelen te stellen en er kleine gewoontes van te maken. Zoals een korte wandeling maken na de lunch. Als je dat dagelijks doet, wordt het routine. Dan heb je er geen wilskracht meer voor nodig maar is het net zoiets als tandenpoetsen.” 

Het boek ‘10 Gezonde werkgewoontes’ geeft inzicht in je energiebalans en helpt je om vast te stellen welke energiebronnen zijn verstoord. Hoe je op basis daarvan je prioriteiten stelt en gezonde gewoontes creëert. Het boek is daarom ook een mooie periodieke vitaliteitscheck. Compleet met oefeningen op kantoor, recepten en slaaptips.

Over Rogier van Hoorn
Rogier van Hoorn is fysiotherapeut, executive coach en medeoprichter van HC Health, specialist in wellbeing en performance. Als coach en spreker ondersteunt hij organisaties en hun leiders in het optimaliseren van hun gezondheid en vitaliteit.


Deel: ' Boek ’10 Gezonde Werkgewoontes’ Goede voornemens werken nu wél '
Lees ook