Boek Bierdieet voor feestdagen in de winkelWADDINXVEEN, 20060830 -- In navolging op de succesvolle website bierdieet.nl verschijnt het inmiddels populaire bierdieet binnenkort in boekvorm op de markt. Het boek zal voor de feestdagen in de winkels liggen. Schrijver Willem de Groot, ookwel bekend als 'Dikke Willem' is zijn nuchtere manier van afvallen op dit moment aan het uitschrijven in boekvorm. Het aantal volgers van het bierdieet wordt op geschat op 5.000 landgenoten en is sterk groeiende.

Op 15 augustus lanceerde Willem de Groot zijn website bierdieet.nl met als doel de Nederlandse man te informeren over een goede manier van afvallen. De Groot baseerde zijn bierdieet op gegevens die alom bekend zijn en combineerde deze met een grote dosis humor tot het bierdieet. In 2 weken tijd kreeg de website ruim 100.000 unieke bezoekers.

Het boek 'Het Bierdieet, het dieet voor echte mannen' zal worden uitgegeven door Business Cowboys uit Waddinxveen. Boekhandels en groothandels kunnen reeds intekenen op het boek.


Deel: ' Boek Bierdieet voor feestdagen in de winkel '
Lees ook