Boek over de ziekte van Lyme nu verschenen in de Week van de Teek


Lyme, vaak een hel op aarde voor patiënten

DEN HAAG, 20150413 -- Het is de Week van de Teek en daarom verscheen vandaag het boek 'Lyme, een hel op aarde' van Sandra Eeren bij Uitgeverij U2pi in Den Haag. De auteur liep zelf in 2004 een tekenbeet op tijdens een boswandeling met haar gezin, waarmee de ellende (ziekte van Lyme) voor haar begon. Over haar zoektocht naar erkenning, het medicijn en de oplossing schreef zij een boek.

Jaarlijks stijgt het aantal nieuwe patiënten met de Ziekte van Lyme in ons land. Daarom is het van groot belang dat iedereen bekend is met de ernstige gevolgen van de beet van een besmette teek. Sandra schreef haar boek om erkenning, steun en vertrouwen te bieden aan patiënten en hun omgeving.
Zelf werd zij in haar leven geconfronteerd met 'onbegrepen' ziekten. Gedurende een slepende en vaak onverdraaglijke periode van zeven jaar wordt steeds duidelijker dat de ziektebeelden waar ze mee te kampen krijgt, de gevolgen van de ziekte van Lyme zijn. De artsen, die haar helpende hand moeten zijn, zoeken het keer op keer in de psychische hoek en zijn daarin onvermurwbaar. Sandra neemt het heft in eigen handen en start haar zoektocht waarbij ze zich met succes laat leiden door haar intuitie.

Lyme, een hel op aarde is verkrijgbaar in iedere boekhandel voor 14,95 euro, ISBN 978-90-8759-484-8, en ook online te bestellen via https://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=43276

 


Deel: ' Boek over de ziekte van Lyme nu verschenen in de Week van de Teek '
Lees ook