PERSBERICHT

BOEKENMARKT EN LITERAIRE MIDDAG OP ZONDAG 26 SEPTEMBER

Op zondag 26 september gaat de Centrale Bibliotheek weer op zondag open (van 13.00 tot 17.00 uur). Ter gelegenheid daarvan wordt er die dag een grote boekenmarkt gehouden. In samenwerking met de dienst Marktwezen organiseert de Bibliotheek Rotterdam voor de derde keer een grootse boekenmarkt op het evenemententerrein van de Binnenrotte. Hier vindt men 140 kramen met boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De boekenmarkt begint om 12.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

Diezelfde dag vindt er in het Bibliotheektheater onder de naam 'Schrijversrituelen' een literaire middag plaats. Vier schrijvers, te weten Marjan Berk, Dorinde van Oort, Jaap Blonk en Titi Zaadnoordijk geven dan hun schrijversritueel prijs. Zij vertellen welke 'rituelen' zij nodig hebben of juist niet voordat zij de pen op het papier zetten of achter de tekstverwerker kruipen. Daarnaast vertellen zij iets over hun eigen werk. Het programma in het theater begint om 14.00 uur en is om 17.30 uur afgelopen. Entree is gratis.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor nadere informatie: Bibliotheek Rotterdam, Team Communicatie, 010 - 28 16 124

De literaire middag is een initiatief van het Nationaal Schoolmuseum Rotterdam ter ondersteuning van de manifestatie '1999 Jaar van het handschrift'.

Zoekwoorden:

Deel: ' Boekenmarkt en literaire middag in Bibliotheek Rotterdam '
Lees ook