Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geachte redactie,

Op zondag 2 februari aanstaande presenteert RJR Publishing zijn nieuwe uitgave: GEDULD IS UN SCHONE KEUKUH van de (oer)Haagse auteur en entertainer BOOZY. Wij verzoeken u vriendelijk enige aandacht te willen besteden aan deze verfrissende uitgave.

'GEDULD IS UN SCHONE KEUKUH' bestaat uit 33 korte columnachtige verhalen (en 2 gedichten) uit het leven van een recalcitrante, markante en anderszins merkwaardige Hagenees, die in gevecht is met de on-alledaagsheid van zijn bestaan. In deze hilarische en heftige verhalen gunt Boozy ons een blik in zijn keuken; een keuken die symbolisch is voor Den Haag: nooit netjes, chaotisch en immer gevaarlijk.

Bekende Hagenees SJAAK BRAL noemt BOOZY in zijn voorwoord "een puur voorbeeld van een Haagse humorist (...) Als geen ander weet hij het grote en kleine leed te verwoorden op een rauwe, confronterende wijze. Zijn verhalen getuigen van een niets ontziende levensvisie waarbij hij zelden zijn omgeving en zichzelf spaart. Dit maakt het lezen van dit boek tot een uitermate verfrissende en gelukzalige ervaring (...) Boozy is simpelweg de vleesgeworden Haagse humor en eindelijk is het dan zover: we kunnen er nu blijvend van genieten (...) Dit boek is het ultieme uitstapje in de wonderlijke wereld van de Haagse humor." De auteur zelf is beduidend bescheidener over zijn boek: "Helemaal bagger!"

Voor geïnteresseerde media zijn vanaf donderdag 23 januari recensie-exemplaren beschikbaar. Indien u een exemplaar van 'Geduld is un schone keukuh' wilt ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit ons per email (boozy@rjrpublishing.tk) kenbaar te maken (s.v.p. onder vermelding van naam medium, contactpersoon, adres en telefoonnummer).

Ook voor een interview met de auteur en eventueel (digitaal) fotomateriaal (onder andere van het boekomslag) kunt u een beroep op ons doen.

De presentatie van 'Geduld is un schone keukuh' vindt plaats op zondag 2 februari aanstaande in Zaal Concordia, Hogezand 42 te Den Haag. Aanvang: 14.00 uur. Uiteraard bent u hierbij van harte uitgenodigd (rsvp).

met vriendelijke groet,

RJ. Rueb, uitgever
www.rjrpublishing.tk

RJR PUBLISHING
De Constant Rebecqueplein 3
2518 RA Den Haag
mail: info@rjrpublishing.tk
internet: http://www.rjrpublishing.tk

Zoekwoorden:

Deel: ' Boekpresentatie BOOZY - Geduld is un schone keukuh '
Lees ook