Gemeente Velsen

Velsen, 1 augustus 2002

Bootfeest na afloop Dance Valley 2002 afgelast!

Zie nieuw bericht Bootfeest Dance Valley verplaatst naar Amsterdam

De bootreis vanaf het Dance Valley terrein naar Amsterdam, georganiseerd door DTF Productions uit Amsterdam op zaterdag 3 augustus a.s., gaat niet door. De burgemeester van Velsen, de heer A. Ph. Hertog, heeft DTF Productions verboden de feestboot aan te meren nabij het Dance Valley terrein. Dit omdat zo'n evenement een extra verkeersstroom (voetgangers) met zich meebrengt die indruist tegen het verkeers- en vervoersplan dat rond het evenement Dance Valley is vastgesteld. Ook beschikt de organisator niet over een vergunning voor het houden van dit evenement.

De ca. 800 opvarenden zouden de, op die dag volledig afgesloten, N202 moeten oversteken om de boot te kunnen bereiken. De N202 is geheel vrijgemaakt van overig verkeer om een continue stroom van bussen, die mensen tussen station Amsterdam-Sloterdijk en het Dance Valley terrein vervoeren, te garanderen. Wanneer tussen de bussen door mensen moeten oversteken is sprake van een onveilige en oncontroleerbare situatie.

DTF Productions, de organisator van de bootreis, wilde een feest organiseren op een schip, dat vanaf het Dance Valley terrein tot Amsterdam zou varen. Bezoekers van het Dance Valley festival konden tussen 21.30 en 00.30 uur opstappen op het schip dat zou aanmeren in de Kruithaven. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Gedupeerden die reeds een kaartje hebben gekocht kunnen zich wenden tot de organisator: DTF Productions.

Zoekwoorden:

Deel: ' Bootfeest na afloop Dance Valley 2002 verboden '
Lees ook