Bootveiling begeleidt 20 executieverkopen in de maand november


AMSTERDAM, 20091028 -- Bootveiling is een Register Veilinghoudersbedrijf voor schepen en pleziervaartuigen. De opdrachtgevers zijn met name jacht- en scheepsmakelaardijen, overheidsinstanties, curatoren, advocaten, afdelingen Bijzonder Beheer banken, Gemeenten (afdeling intensief beheer), notarissen en particulieren. Het veilingplatform is geschikt om elk schip of pleziervaartuig op een realistische wijze binnen een zeer korte tijd om te zetten in geld. In de maand november begeleidt Bootveiling twintig executieverkopen.

20 executieverkopen (online veilingen)
Voor provincie Overijssel vindt op donderdag 5 november van 11:00 tot 12:00 uur de kijkdag plaats voor de executieverkoop van een 8.00 meter stalen zeilboot. De online veiling eindigt diezelfde avond om 21:00 uur.

Bootveiling organiseert op zaterdag 7 november van 9:30 tot 12:30 uur een kijkdag voor in totaal 19 in beslag genomen boten. Deze boten zijn te bezichtigen in de Bewaarhaven van de Gemeente Amsterdam (t/o Danzigerkade 9 (steiger 18) 1013 AP Amsterdam). De online executieverkoop sluit s` avonds om 21:15 uur.

150 vrijwillige bootveilingen per jaar (online veilingen)
Bootveiling veilt voornamelijk pleziervaartuigen van 3.00 tot 20.00 meter met veelal een gedwongen karakter. In opdracht van Bootveiling Belgi loopt er op dit moment echter een vrijwillige online veiling van een 80.00 meter motorvrachtschip in verband met het bereiken van de pensioenleeftijd van haar huidige exploitant. De inzetprijs bedraagt 550.000 exclusief 4,0 % veilingkosten.

Executieveilingen (openbare veilingen)
Voor de executoriale verkopen van banken en notarissen verzorgt Bootveiling de complete veilingorganisatie (openbare veiling), publiciteit, kijkdag, ligplaats, bewaking en ontruiming voor pleziervaartuigen, woonarken en schepen.

Bootveiling BV


Deel: ' Bootveiling begeleidt 20 executieverkopen in de maand november '
Lees ook