BouwAlmanak de nieuwe bouw website van Nederland


DELFT, 20130919 -- Uit onderzoek van Delftsche studenten (Delft,2012) is gebleken dat consumenten niet weten op welke website ze dienen te beginnen wanneer ze op zoek zijn naar een bouwbedrijf of bouw gerelateerd bedrijf. Bouwalmanak.nl springt hier op in!

De consument kan nu zoeken op BouwAlmanak naar bouwbedrijven bij hem of haar in de buurt, daarnaast is ook te zien wat deze bouwbedrijven zoal hebben gebouwd door te zoeken op  bouwprojecten in de buurt.

Op BouwAlmanak.nl maakt een bouwbedrijf voor slechts €1,95 per maand een bedrijfspagina aan, naast deze bedrijfspagina kan een bouwbedrijf onbeperkt projecten plaatsen voor dit lage bedrag. Dit zorgt tevens voor een hogere positionering van de eigen website van het bouwbedrijf op Google!

BouwAlmanak.nl toont niet enkel bouwbedrijven maar bedrijven uit de hele bouwsector zoals installatiebedrijven, schilders en dakdekkers.

Een bedrijfspagina van een bouwbedrijf uit Raalte (OV) vindt u hier waar u tevens de laatste projecten ziet van dit bouwbedrijf.

Naast  bouwprojecten en bouwbedrijven vindt u op www.bouwalmanak.nl ook het laatste bouwnieuws en doe-het-zelf tips.


Deel: ' BouwAlmanak de nieuwe bouw website van Nederland '
Lees ook