Bouwbakkie.nl helpt bij uitstel van executie


HEERHUGOWAARD, 20140902 -- Op dinsdag 26 augustus is het nieuwe seizoen van ‘Uitstel van executie’ gestart op RTL 4. Een programma waarin Martijn Krabbé met zijn team probeert uitstel van executieverkoop te krijgen en daarna alles uit de kast trekt om het huis van de deelnemers voor een marktconforme prijs te verkopen. Ook Bouwbakkie.nl, leverancier van afvalcontainers uit Heerhugowaard, draagt dit seizoen haar steentje bij. Alle meewerkende partijen maken zich sterk om wanhopige huizenbezitters te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en onherstelbare financiële misère.

Alles op alles
Martijn Krabbé zet met makelaar Alex, bouwkundige Duncan, budgetcoach Eef en vele anderen alles op alles om huiseigenaren in financiële nood te helpen. Na het verkrijgen van uitstel gaat het team aan de slag om de woning flink te verbeteren. De panden zijn vaak slecht onderhouden vanwege de financiële nood van de eigenaren. Krabbé gaat samen met zijn team en diverse betrokken partijen van ‘buitenaf’ (denk aan leveranciers van vloeren, keukens en partijen als hoveniers en badkamerspecialisten) in en rond de woning aan de slag om het te kunnen verkopen voor een marktconforme prijs. Tijdens dit nieuwe seizoen van ‘Uitstel van executie’ zorgt Bouwbakkie.nl voor het afvoeren van al het bouwafval dat vrijkomt bij het verbouwen van de woning. 

Bouwbakkie.nl
Meindert Smakman, directeur van Bouwbakkie.nl, is blij met de bijdrage die zijn bedrijf levert aan het populaire programma. ‘De huidige economische situatie brengt veel mensen in de problemen. Ook mensen zoals jij en ik. We hebben schrijnende situaties gezien en zijn er trots op dat we deze mensen kunnen helpen. Voor ons een kleine moeite, voor deze mensen heel belangrijk.’ Bouwbakkie.nl levert afvalcontainers door heel Nederland voor een aantrekkelijke prijs. De afvalcontainers worden binnen een dag geleverd en borgbetaling is niet nodig. Bestellen kan eenvoudig via de (mobiele) website. Een vuilcontainer wordt bij bestelling voor 21.00 uur de volgende dag geleverd.

‘Uitstel van executie’ is vanaf dinsdag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bouwbakkie uit Heerhugowaard levert afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. ‘Huur met gemak, in 1 minuut een bak!’ Bouwbakkie levert puincontainers in diverse formaten. Een vuilcontainer wordt bij bestelling en betaling vóór 21.00 uur gegarandeerd de volgende dag geleverd. Zie voor meer informatie: www.bouwbakkie.nl.

M Zwiers
Deel: ' Bouwbakkie.nl helpt bij uitstel van executie '
Lees ook