Binnenkort de 30.000e afvalcontainer


HEERHUGOWAARD, 20120713 -- De gemiddelde Nederlander hecht waarde aan gedegen onderhoud aan huis of bedrijfspand. Een verbouwing, opruimronde of hoveniersklus levert doorgaans een berg afval op. Daarom huren de meeste klussers een afvalcontainer en dát heeft containerleverancier Bouwbakkie gemerkt! De verhuurder is vanaf 2009 actief en verwacht zeer binnenkort de 30.000ste container te leveren.

Afvalverwerking anno nu
Bouwbakkie levert afvalcontainers door heel Nederland voor een aantrekkelijke prijs. De afvalcontainers worden binnen een dag geleverd en aan borg doen ze niet bij Bouwbakkie. Deze no-nonsense mentaliteit heeft de leverancier gebracht waar ze nu staat. De mijlpaal van 30.000 containers is te danken aan de moderne bedrijfscultuur en maatschappelijke interesse.

Bouwbakkie maakt gebruik van de mogelijkheden van de tijd. Zo biedt Bouwbakkie hetzelfde bestelgemak aan gebruikers van een tablet of smartphone door het online zetten van de speciale mobiele website als aan gebruikers van de reguliere website.

Het product en de service van Bouwbakkie hebben behoorlijk wat media-aandacht opgeleverd. De containerverhuurder is in de afgelopen jaren regelmatig te zien geweest in diverse televisieprogramma’s. De sponsoring van het eredivievoetbal heeft Bouwbakkie nationale bekendheid opgeleverd. Bouwbakkie heeft in de afgelopen drie jaar bewezen dat ze er is én blijft! 

In het zonnetje
De huurder van de 30.000ste afvalcontainer wacht een warm bad. Naast een prachtig boeket kan de huurder rekenen op:

  • Een geweldig cadeau in de vorm van de nieuwste iPad
  • Een tegoed van € 300,-- voor het huren van containers
  • En natuurlijk gratis levering van de 30.000ste container

Bouwbakkie houdt u op de hoogte!

Over Bouwbakkie
Bouwbakkie levert afvalcontainers door heel Nederland. Alle prijzen zijn all-in en de containerverhuurder uit Noord-Holland vraagt nooit borg. Bouwbakkie levert puincontainers in diverse formaten. Een vuilcontainer wordt bij bestelling en betaling vóór 16.00 uur gegarandeerd de volgende werkdag geleverd. Zie voor meer informatie: www.bouwbakkie.nl


Deel: ' Bouwbakkie verhuurt binnenkort de 30.000e afvalcontainer '
Lees ook