Bouwbedrijf uit Deventer verkozen tot beste van Nederland


DEVENTER, 20170105 -- Temmink Bouwprojekten uit Deventer is door het NBSA-Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Bouwprojecten. Dankzij deze erkenning is het bouwbedrijf tevens genomineerd voor de National Business Succes Award die begin 2017 wordt uitgereikt. Uit het onderzoek van de Nominatiecommissie werd duidelijk dat het bouwbedrijf zich ontwikkeld heeft tot toonaangevende organisatie in de branche met een zeer sterke positionering en klinkende reputatie.

De award waar Temmink Bouwprojekten als “Beste in Bouw” kans op maakt, is voor bedrijven de grootste prijs van Nederland; bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. “Ik ben ontzettend trots op ons team en deze erkenning”, vertelt directeur Marcel Peters. Met name de focus van Temmink op innovatie, duurzaamheid, kennisverbreding en talentontwikkeling landde bij de Nominatiecommissie erg goed. “Ze weten hun enorme vakkennis en expertises uitstekend te combineren met een innovatieve en milieubewuste aanpak, waardoor in het onderzoek zeer hoog gescoord werd op klanttevredenheid”, aldus Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie.

Het Deventerse bouwbedrijf behoort voor 2016 tot de 15 meest succesvolle bedrijven van Nederland. In het televisieprogramma “De Succesfactor” gaan de presentatoren op zoek naar de sleutel tot zakelijk succes om zo ook andere bedrijven te inspireren. Deze week was het camerateam van dit televisieprogramma op bezoek bij Temmink in Deventer. “Onze sleutel is volgens mij de passie voor het bouwen en de gemoedelijke werksfeer. Bij ons doet iedereen waar hij of zij blij van wordt en er is volop ruimte om door te groeien. Zo word ik nu bijvoorbeeld opgeleid tot architect”, vertelt projectleider Vincent Bloem. Zowel hij als directeur Marcel zijn aanstaande zondag om 9:00 uur te zien op RTL7 in de reportage van “De Succesfactor”.

Het bouwbedrijf mag alvast rekening houden met nog veel meer media-aandacht, want ook in diverse landelijke dagbladen en radio-uitzendingen zal hun nominatie verkondigd worden. Temmink Bouwprojekten is opgericht in 1989 te Deventer met inmiddels ook nevenvestigingen in Den Hoorn en Obdam. De onderneming heeft circa 35 medewerkers en is actief in heel Nederland. Meer informatie is te vinden op www.temmink.nl.

Achtergrondinformatie

Ter aanvulling op het persbericht hieronder nog enkele toevoegingen vanuit het NBSA-Instituut.

Prestigieuze projecten

Dit bouwbedrijf is volgens haar opdrachtgevers telkens in staat de perfecte combinatie tussen functionaliteit en vormgeving te realiseren”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Een ondernemende bouwer die graag met ondernemende opdrachtgevers bouwt.” Temmink kan iedere vorm van utiliteitsbouw realiseren en ontziet de opdrachtgever door haar grote kennis van het Bouwbesluit en de subsidieregelingen; een essentiële meerwaarde die geboden wordt. Het bedrijf beschikt ook over alle relevante certificaten, zodat de kwaliteit van de bouwprocessen gewaarborgd is. Het team van gedreven specialisten kan een project van ontwerp tot inrichting realiseren. Zodra een project is gerealiseerd, biedt Temmink Bouwprojekten haar opdrachtgevers een 24-uurs service voor storingen en onderhoud aan.

De afgelopen tijd heeft Temmink een aantal projecten opgeleverd die de uitstraling hebben waar het bedrijf voor staat, waaronder het Linden Hotel, Hotel Mr. Jordaan in Amsterdam, een showroom voor BMW Zwolle, The College Health Care in Zwolle en nog tal van andere prestigieuze projecten. Ook was men betrokken bij de verbouwing van de Kanarie Club in Amsterdam. Zwaan: “De organisatie heeft korte communicatielijnen en kenmerkt zich vooral ook door een strategische werkwijze. Er heerst een prettige werksfeer en er is ruimte voor humor. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan halen het beste uit zichzelf; dat kan bij Temmink.”

De jury is van mening dat Temmink Bouwprojekten op deze gronden moet worden uitgeroepen tot winnaar in de Bouwprojectenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de hoofdprijs, de Nationale Business Succes Award 2016.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: 1. het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht; en 2. het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en om 13:00 uur.


Deel: ' Bouwbedrijf uit Deventer verkozen tot beste van Nederland '
Lees ook