Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO177
Datum: 5 augustus 1999

Bouwdorp van 17 tot 21 augustus

In de afgelopen weken heeft het sport- en spelprogramma van het gemeentelijke wijkbeheer een toernee door alle Maassluise wijken gemaakt. Zeer veel jongeren hebben meegedaan aan deze activiteiten, en mede door het mooie weer heeft iedereen zich prima vermaakt. Maar het is nog niet afgelopen met de zomeractiviteiten voor de Maassluise kids. Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 augustus is er namelijk ook nog het alom vermaarde bouwdorp.
Kinderen tot 13 jaar kunnen op het terrein van de ijsbaan langs de Vlaardingsedijk hutten bouwen en deelnemen aan allerlei activiteiten en wedstrijden. Zo is er natuurlijk hutten bouwen, maar ook vlot varen, schminken, skaten, spijkers slaan , een klimwand, een dikke bandenrace, disco, vlechtjes maken en een hurkzitrace. Uiteraard is ook bij deze activiteiten professionele begeleiding vanuit het wijkbeheer aanwezig. Het bouwdorp duurt van 10.00 tot 16.00 uur en voor twee gulden kunnen jongeren meedoen en krijgen ze nog limonade ook. De laatste dag van het bouwdorp, zaterdag de 21e, worden er geen activiteiten meer georganiseerd. Op veler verzoek is het dorp dan echter nog wel gewoon open, zodat de jongeren gewoon nog een dag lekker kunnen spelen in hun zelfgebouwde dorp.

Informatie
Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931 843 of 5931 835.

Laatste wijziging: 05 August 1999

Deel: ' Bouwdorp in Maassluis '
Lees ook