Ingezonden persbericht

Persbericht BQuake

Business development onderneming BQuake gaat samenwerken met KPN Valley

Zeist, 2 oktober 2001 - Vandaag heeft BQuake een samenwerkingsverband bekend gemaakt met KPN Valley B.V.

KPN Valley, een initiatief van KPN, investeert met kapitaal en middelen in innovatieprojecten en innovatieve bedrijven die diensten en producten leveren waarbij gebruik wordt gemaakt van breedband, mobiel en internet, of een combinatie daarvan. KPN Valley werkt samen met in- en externe partijen en is gericht op het stimuleren van het gebruik van de netwerken en platformen van KPN.

De innovatie-ideeën zijn afkomstig van KPN medewerkers zelf, of van ondernemers buiten KPN. KPN Valley ondersteunt, faciliteert en investeert in het idee en biedt daartoe naast de investering een verzameling ondersteunende diensten, in elke fase van de realisatie van het idee.

BQuake wordt business development partner van KPN Valley. Binnen een aantal afgesproken thema's, waarvan customer relationship management er een is, zal BQuake haar diensten, kennis en netwerk op het gebied van strategie, business planning en realisatie van nieuwe initiatieven ter beschikking stellen, de mogelijkheid krijgen te investeren in nieuwe ondernemingen en zelf nieuwe bedrijfsideeën aan te dragen.

BQuake-directeur Walter Kok: "Wij ervaren deze samenwerking als een erkenning van onze aanpak voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en het succesvol uitvoeren van projecten. Hierbij staat het goed toepassen van technologie centraal. Onze werkwijze zorgt ervoor dat deze nieuwe initiatieven met minder risico en lagere kosten succesvol gemaakt worden. We zijn er erg trots op dat KPN Valley samen met ons wil bouwen aan nieuwe innovatieve ondernemingen."

BQuake - profiel
BQuake is een business development onderneming die nieuwe concepten en lopende projecten in diverse fasen van hun levenscyclus tot succes brengt. Hierbij richt BQuake zich op de gebieden 'Supplier Interaction' (o.a. procurement, supply chain management, logistics) en 'Customer Interaction' (o.a. customer contact centres, multi channelling, selfservice concepten) . Op deze gebieden biedt BQuake haar opdrachtgevers, grote ondernemingen en beginnende bedrijven, dienstverlening op het gebied van strategie, business case building en executie. De mensen van BQuake hebben allen een zeer ruime ervaring in commercie, (verander) management ende genoemde onderwerpen. Kenmerkend is de pragmatische aanpak en het continu streven naar een beter bottom-line resultaat in de uitvoering van de opdrachten. Zie www.bquake.com.

Deel: ' BQuake gaat samenwerken met KPN Valley '
Lees ook