Ingezonden persbericht

ONDERNEMEN IS ONTMOETEN!


- Presenteer u op 'Brabant Business 2002'

Komend voorjaar, op 8 en 9 mei organiseert het ondernemersmagazine Brabant Business (i.s.m. T.F.O Trade Fair Organization Gemert BV) een ontmoeting voor bedrijven die de lokale markt zijn ontgroeid en op zoek zijn naar partners en klanten in Brabant. In de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch presenteren we het Brabantse bedrijfsleven aan iedereen die zaken wil doen in en met Brabant.

Daarbij mikken we vooral op:


-Industrie

-Handel

-Zakelijke dienstverlening

Met extra aandacht voor:


-Internationaal zakendoen

-Innovatie

Onze ambitie is een duidelijke: deze beurs moet ANDERS worden en we zoeken dan ook deelnemers die ons daarbij kunnen helpen! Kijkt u alvast op www.brabantbusiness2002.nl

Uw stand mag niet ontbreken!


Deelname aan 'Brabant Business 2002' stelt u in staat in korte tijd een groot aantal inspirerende contacten op te doen. Zowel de standhouders/gastheren/gastvrouwen als de bezoekers zijn beslissers Deelname aan van ondernemingen die zaken willen doen met Brabantse bedrijven. De 20.000 uitnodigingen voor 'Brabant Business 2002' worden in april op naam verstuurd aan het management van de top van het Brabantse bedrijfsleven. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogstaand gezelschap. Daar moet wat uit kunnen komen!
Wilt u méér weten? Stuur een e-mail naar projectmanager Hilde Coppus (info@brabantbusiness2002.nl). Zij stuurt u graag de beursfolder en inschrijfformulieren.

Brabant Business 2002 is een initiatief van Brabant Business BV en TFO

Het ondernemersmagazine Brabant Business is al 17 jaar het enige Brabantsdekkend medium voor wie zaken wil doen in en met Brabantse ondernemingen. Brabant Business verschijnt minimaal zes keer per jaar in een oplage van ca. 10.000. Kijk op www.brabantbusiness.nl

Deel: ' Brabant Business 2002 '
Lees ook