Politiebericht Flevoland: gehele regio 31-07-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Verkeersongeval met gewonden
LELYSTAD Op de A-6 begon maandagavond tijdens een inhaalmanoeuvre de aanhangwagen te slingeren van een personenauto, bestuurd door een 41-jarige inwoner van Rinsumageest. De man kon de auto niet meer onder controle houden, waardoor de aanhangwagen tegen de vangrail botste. De auto sloeg over de kop. De in de auto zittende echtgenote en dochter (leeftijden onbekend) zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Emmeloord.

Doorrijden na aanrijding onder invloed
LELYSTAD Op de Kogge is maandagavond een 29-jarige inwoner van Harderwijk doorgereden, nadat hij was betrokken bij een lichte aanrijding. Volgens getuigen was de bestuurder onder invloed. De bestuurder werd enige tijd later elders in Lelystad aangehouden. Hij blies toen nog 590 ug/l (1,34 promille). Verder bleek de verdachte niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en had hij al een ontzegging van de rijbevoegdheid. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Rijden onder invloed
ALMERE Een 36-jarige automobilist uit Almere werd maandagavond op de A-6 betrapt op het rijden onder invloed. De man reed slingerend over de weg. Hij blies 710 ug/l (1,61 promille). De verdachte krijgt een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Brand bij bakkerij
ALMERE Bij een bakkerij aan de Markt in Almere werd maandagavond rook gezien. Het bleek dat wat goederen, die tegen de achterzijde van de bakkerij stonden opgestapeld, in brand gegaan waren waardoor de achterzijde van de bakkerij vlam vatte. De brandweer had de brand snel onder controle. De omvang van de schade en de oorzaak van de brand is niet bekend.

Deel: ' Brand bij bakkerij op de markt in Almere '
Lees ook